Menu
Your Cart

Aktivno s psom

Proizvajalec: Cordura® se uporablja pri.... Model: KOM02
Conor's Adventure komplet Aktivno s psom bo zadostil potrebam še tako zahtevnega uporabnika in njegovega kosmatinca. Primeren je kot komplet za šolanje psa. Nepogrešljiv je pri pohodništvu in izletih s psom. Zelo uporaben pa je tudi na vsakodnevnem sprehodu. Sestavljen je iz večnamens..
108.90€
Proizvajalec: Cordura® se uporablja pri.... Model: VP01
Conor's Adventure večnamenski pas je namenjen širokemu spektru aktivnosti s psom: Šolanju psa Sprehodi in pohodništvo s psom Tek s psom – Canicross (ob uporabi Conor's Adventure dodatkov, ki bodo na voljo v prihodnosti) Zunanja stran je iz trpežnega, obstojnega ter proti praskam odpor..
45.90€
Proizvajalec: Cordura® se uporablja pri.... Model: TP01
Conor's Adventure pasja torbica za priboljške je narejena iz trpežnega, obstojnega ter proti praskam odpornega materiala CORDURA®. V notranjosti je gladek poliester, zaradi česar se ostanki pasjih priboljškov težje zažrejo v tkanino. Oba materiala sta vodoodporna, torej ste ob morebitnem dežju ali c..
39.90€
Proizvajalec: Cordura® se uporablja pri.... Model: TEL01
Conor's Adventure torbica za telefon je narejena iz trpežnega, obstojnega ter proti praskam odpornega materiala CORDURA® in močne poliesterske mrežice. Kot vsi Conor’s Adventure produkti je multifunkcijska, saj je namenjena tako shranjevanju telefona (poseben žep) kot tudi ostalim pasjim igračam ali..
36.90€
Proizvajalec: Cordura® se uporablja pri.... Model: KOM01
Komplet vsebuje Conor's Adventure pasjo torbico za priboljške in moden pas za hlače. Conor's Adventure pasja torbica za priboljške Narejena iz trpežnega, obstojnega ter proti praskam odpornega materiala CORDURA®. V notranjosti je gladek poliester, zaradi česar se ostanki pasjih priboljškov tež..
50.90€
Proizvajalec: Cordura® se uporablja pri.... Model: BP01
Conor's Adventure torbica za pasjo plastenko je narejena iz trpežnega, obstojnega ter proti praskam odpornega materiala CORDURA®. V notranjosti je gladek poliester, zaradi česar se umazanija težje zažre v tkanino. Oba materiala sta povsem vodoodporna. Torbica je bila prvotno razvita za shranjevan..
32.90€
Proizvajalec: Cordura® se uporablja pri.... Model: PULL01
Conor’s Adventure Držalo za Puller je namenjeno pripenjanju igrače za pse ˝Puller˝ na pas. Uporaben je tudi za pripenjanje drugih igrač (Frizbi, cufa, aport...). V osnovi je namenjen uporabi na Conor’s adventure večnamenskem pasu ali v kompletu Aktivno s psom, lahko pa ga pripnemo na katerikoli pas...
18.90€
Model: PLR
Puller je inovativna igrača za pse. Omogoča igro, katera bo spodbudila psu in lastniku mentalno in fizično aktivnost. Igrača je sestavljena iz dveh penastih obročev iz unikatnega materiala (pene), katera ne rani zoboja in dlesni. Igračo uporabljamo pri igri na suhem in v vodi (igrača plava).  Pra..
16.90€ - 29.90€
Proizvajalec: Fidlock® magnetno zaponko najdete... Model: KOM03
V kompletu se nahaja držalo za puller in igrača Puller v velikosti po izbiri.  Conor’s Adventure Držalo za Puller je namenjeno pripenjanju igrače za pse ˝Puller˝ (vseh velikosti) na pas. Uporaben je tudi za pripenjanje drugih igrač (Frizbi, cufa, aport...). V osnovi je namenjen uporabi na Conor’s..
32.90€ - 45.90€
Proizvajalec: Cordura® se uporablja pri.... Model: PV01
Conor's Adventure posoda za vodo je priročen pripomoček za sprehode in pohodništvo s psom. Uporabljamo jo lahko kot posodo za vodo in tudi za hranjenje psa. Zunanjost je narejena iz trpežnega, obstojnega ter proti praskam odpornega materiala CORDURA®. Notranjost je iz vodo nepropustne plastične prev..
14.90€
Proizvajalec: Fidlock® magnetno zaponko najdete... Model: LP2501
Conor's Adventure pas za hlače je narejen iz poliester traku širine 25 mm in magnetne zaponke. Na pas se lahko pripne katerakoli torbica is Conor's Adventure kolekcije. Poliester trak zdrži visoke obremenitve, je odporen na mehanske poškodbe in UV svetlobo. Ob stiku z vodo se zmoči, vendar materi..
20.90€
Model: CUF
Motivacijska igrača za psa, ročno pletena cufa je odlčina izbira tako za manjše, kot večje kužke in tudi mladičke. Narejena je iz mehkega, vendar trpežnega flisa (100% poliestra), zaradi česar ne more poškodovati pasjih zob in dlesni. Slednje je še posebej pomembno pri občutljivih zobkih pasjih mlad..
9.90€
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)