Dajmo spoznat celoten komplet…pas in torbice

Dajmo spoznat celoten komplet…pas in torbice

Četrtek, 25.1.2021, dan 262

V zadnjih dveh tednih ste dodobra spoznali najina dva bodoča produkta. Dva tedna nazaj smo skupaj izbrali barvo pasje torbice za priboljške, ki bo črna. Posledično bo črna tudi torbica za vodo, ki sem vam jo konkretno predstavila prejšnji teden. Če morda kdo izmed vas ne ve o čem je govora, si lahko tukaj prebere vse o naši pasji torbici za priboljške in tukaj o torbici za vodo 😎.

Marsikomu od vas se je verjetno ob predstavitvi obeh izdelkov porodil komentar »Okej…sej vse lepo in prav, simpatični izdelki, ampak kam pa naj obe torbici pripnem«🙄?… No o tem bomo govorili danes.

Preden nadaljujem in predstavim celoto najinega t.i. »paradnega konja«, ki je v prvi vrsti razlog, da sva se lotila razvoja Conor’s Adventure branda, naj še povem nekaj besed o naši predvideni časovnici in odgovorim na vprašanje, ki ga dobim (pričakovano) praktično vsak teden; »Kdaj bo možno najine izdelke kupiti?«

Tisti, ki nas redno spremljate veste, da imava kar nekaj težav z dobavo določenih nujnih komponent. Ponovila se bom, da na najino grozo, sploh na škodo mojih živcev (jap…res me občutek nemoči dela izjemno nervozno), še kar čakava informacijo kdaj za boga bodo končno prispele tkane všivne etikete. Slednje dobavljava iz Kitajske in glede nato, da so začeli Kitajci z delom šele nekaj dni nazaj (po 10 dnevnem premoru zaradi kitajskega novega leta), lahko zgolj upava, da bodo pripravljene za pošiljanje naslednji teden. Potem bom znala bolj točno tudi povedat, kdaj je predviden začetek prodaje…

Zakaj pa jih naročava iz Kitajske? Hja…pri nas jih ni možno dobiti oz. tudi naši slovenski prodajalci jih dobavljajo iz Kitajske, ampak se razume…po enkrat višji ceni 😉 .

Torej pred vami je »gol« (brez torbic) črn pas. Morda na prvi pogled ne izgleda nič ekstra, kdo bo celo rekel, da je prevelik in »bikast«. Ampak počasi….kot je že rekel Mali princ »bistvo je očem nevidno«….

Namen slednjega je, da lahko nanj na katerokoli mesto pritrdimo katerokoli od torbic (za priboljške oz. za vodo). Odvisno od naših potreb, ali smo desničar oz. levičar itd. Na sprednjo levo oz. desno stran si lahko pritrdite priložen karabin. Slednji služi za zapenjanje povodca v primeru, če potrebujete proste roke. Prav tako si lahko s karabinom odprete flašo 😆. Glede nato, da ga tako Primorci, kot Štajerci radi srknemo, je slednji dodatek v najinem primeru skorajda nujen 🙈.

Okej gremo na zadjo stran. Tukaj boste našli močno elastiko, ki služi zapenjanju/shranjevanju pasje igrače (npr. cufe, aporta itd. glej fotko spodaj ).  Svetujeva, da slednjo shranite na tisto stran, kjer je »trak«, saj ta omogoča lažje shranjevanje (odmikanje elastike). Med tem, ko lahko na drugo stran še vedno shranite povodec. Sama denimo povodec vedno zataknem za te elastike in ga do sedaj še nisem izgubila.

V prihodnosti bo verjetno poleg črne na voljo še kakšna barva ali celo dve več :)
V prihodnosti bo verjetno poleg črne na voljo še kakšna barva ali celo dve več 🙂

Sama dolžina pasu je izredno prilagodljiva. Med testiranci sta bila tudi fant in punca, kjer ona nosi XS konfekcijo, on pa XL, pa sta uporabljala isti pas 😉, tako, da če res nimate ogromnega obsega preko trebuha, bi mogla velikost zadostovati. V nasprotnem primeru pa vam z veseljem naredimo dolžino po meri…

Aja morda vas še zanima sistem zapiranja 😇?

Hja tukaj pa boste mogli počakati še nekaj tednov, dokler ne predstavimo vseh izdelkov. In sicer celoten koncept najinih produktov temelji na eni »lastnosti«, ki je za zdaj še ne želiva razkriti. Naj zgolj omenim, da je najina želja, oziroma morda je vizija boljši izraz….da se izogibava uporabi klasičnih plastičnih oz. kovinskih zapiral/klipsen.

Želiva razvijat izdelke, ki sicer do neke mere že obstajajo, vendar jim želiva dati pridih »posebnosti, drugačnosti«, sploh kaj se tiče uporabniške izkušnje.

»Same, but different«, kot bi se izrazli Angleži 😎