Menu
Your Cart

Dodatki

Conor’s Adventure svetleči in odsevni dodatek za 25mm ovratnico je primeren za uporabo na Conor’s Adventure 25mm magnetnih pasjih ovratnicah in Conor’s Adventure povodcih. Namenjen je boljši vidljivosti psa ponoči in v razmerah slabše vidljivosti. Izdelan je iz trpežne in zračne poliester mrežice (č..
14.90€
Conor’s Adventure svetleči in odsevni dodatek za 40 mm ovratnice je primeren za uporabo na Conor’s Adventure 40mm magnetnih pasjih ovratnicah. Namenjen je boljši vidljivosti psa ponoči in v razmerah slabše vidljivosti. Izdelan je iz trpežne in zračne poliester mrežice (črna ali fluorescentno rumena)..
14.90€
Model: HIVIZ40H
Conor’s Adventure svetleči in odsevni dodatek za 40mm ovratnice z ročajem je primeren za uporabo na Conor’s Adventure 40mm magnetnih pasjih ovratnicah z ročajem. Namenjen je boljši vidljivosti psa ponoči in v razmerah slabše vidljivosti. Izdelan je iz trpežne in zračne poliester mrežice (črna ali fl..
14.90€
Model: HA25
Ročaj za 25 mm ovratnico Conor's Adventure je namenjen hitremu prijemanju psa v situacijah. Praktičen je sploh pri dolgodlakih pasmah, pri katerih je ovranica skrita pod dlako. Pri večjih pasmah je primeren tudi za držanje psa, ko hodi poleg nas. Izredno priljubljen je pri vodnikih reševalnih psov. ..
6.00€
Model: HA40
Ročaj za 40mm ovratnico Conor's Adventure je namenjen hitremu prijemanju psa. Praktičen je sploh pri dolgodlakih pasmah, pri katerih je ovranica skrita pod dlako. Pri večjih pasmah je primeren tudi za držanje psa, ko hodi poleg nas. Izredno priljubljen je pri vodnikih reševalnih psov. Narejen je ..
6.00€
Conor’s Adventure personalizirani našitek 25 mm je namenjen personalizaciji ovratnice ali povodca vašega psa. Primeren je za uporabo na vseh Conor’s Adventure 25 mm magnetnih pasjih ovratnicah in Conor’s Adventure povodcih, kateri imajo za ta namen nemeščen ježek (Velcro) na katerega se našitek prit..
10.00€
Conor’s Adventure personalizrani našitek je namenjen personalizaciji ovratnice za vašega psa. Primeren je za uporabo na vseh Conor’s Adventure 40 mm magnetnih pasjih ovratnicah, katere imajo za ta namen nemeščen ježek na katerega se našitek pritrdi. Ob nakupu Conor’s Adventure 40 mm magnetne pasje o..
10.00€
Našitek ˝NE BOŽAJ˝ 25 mm je namenjen uporabi na vseh Conor’s Adventure 25 mm magnetnih pasjih ovratnicah in Conor’s Adventure povodcih, kateri imajo za ta namen nameščen ježek na katerega se našitek pritrdi. Ob nakupu katerekoli Conor’s Adventure 25 mm magnetne pasje ovratnice ali Conor’s Adventu..
7.00€
Našitek ˝DO NOT PET˝ 40 mm je namenjen uporabi na vseh Conor’s Adventure 40 mm magnetnih pasjih ovratnicah, katere imajo za ta namen nameščen ježek na katerega se našitek pritrdi. Ob nakupu katerekoli Conor’s Adventure 40 mm magnetne pasje ovratnice in  NAŠITKA ˝DO NOT PET˝ 40 mm, dobite ježek (v..
7.00€
Model: CUF
Motivacijska igrača za psa, ročno pletena cufa je odlčina izbira tako za manjše, kot večje kužke in tudi mladičke. Narejena je iz mehkega, vendar trpežnega flisa (100% poliestra), zaradi česar ne more poškodovati pasjih zob in dlesni. Slednje je še posebej pomembno pri občutljivih zobkih pasjih mlad..
9.90€
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)