Menu
Your Cart

Puppy - Mladiček

Model: PUPP
Puppy paket s preklopnim povodcem je v prvi vrsti namenjen maldičkom in mladim psom. Sestavljen je iz: 20 mm magnetne pasje ovratnice, Preklopnega 20 mm povodca dolžine 2 m, Igrače za psa – ročno spletene cufe Dveh Naturavetal vzorcev hrane Puppy okus losos in piščanec  (Poleg kakovostne..
55.90€
Model: PUPK
Puppy paket s klasičnim povodcem je v prvi vrsti namenjen maldičkom in mladim psom. Sestavljen je iz: 20 mm magnetne pasje ovratnice, Klasičnega 20 mm povodca dolžine 2 m, Igrače za psa – ročno spletene cufe Dveh Naturavetal vzorcev hrane Puppy okus losos in piščanec  (Poleg kakovostne o..
51.90€
Proizvajalec: Fidlock® magnetno zaponko najdete... Model: OW20
Conor's Adventure pasja ovratnica širine 20 mm je v prvi vrsti namenjena manjšim pasmam psov oziroma pasjim mladičkom. Narejena je iz poliester traku širine 20 mm, lahke aluminijaste D-rinke za pripenjanje povodca in magnetne zaponke. Vse Conor's Adventure ovratnice so zašite z varnostnimi šivi k..
26.90€
Model: PW20
Conor's Adventure ožji klasični povodec je primeren za večino aktivnosti s psom. Narejen je iz poliester traku širine 20 mm, lahkega aluminijastega karabina za pripenjanje na ovratnico in aluminijaste zaponke na ročaju. Standardna dolžina je 2 m. Povodec ima poleg običajnega držala za roko, še dodat..
26.90€
Model: PPW20
Conor's Adventure ožji preklopni povodec je primeren za večino aktivnosti s psom. Narejen je iz poliester traku širine 20 mm, lahkega aluminijastega karabina za pripenjanje na ovratnico in treh aluminijastih D-rink. Preklopni povodec omogoča štiri nastavitve dolžine: 2 m ob odpetem ročaju ..
33.90€
Model: CUF
Motivacijska igrača za psa, ročno pletena cufa je odlčina izbira tako za manjše, kot večje kužke in tudi mladičke. Narejena je iz mehkega, vendar trpežnega flisa (100% poliestra), zaradi česar ne more poškodovati pasjih zob in dlesni. Slednje je še posebej pomembno pri občutljivih zobkih pasjih mlad..
9.90€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)