Menu
Your Cart

Ročaj za 25 mm ovratnico

Ročaj za 25 mm ovratnico
Ročaj za 25 mm ovratnico
Ročaj za 25 mm ovratnico
Ročaj za 25 mm ovratnico
Ročaj za 25 mm ovratnico
Ročaj za 25 mm ovratnico
Ročaj za 25 mm ovratnico
6.00€
  • Zaloga: Na zalogi (predviden rok dobave 1-3 delovne dni)

Ročaj za 25 mm ovratnico Conor's Adventure je namenjen hitremu prijemanju psa v situacijah. Praktičen je sploh pri dolgodlakih pasmah, pri katerih je ovranica skrita pod dlako. Pri večjih pasmah je primeren tudi za držanje psa, ko hodi poleg nas. Izredno priljubljen je pri vodnikih reševalnih psov.

Narejen je iz poliester traku, ki je odporen na mehanske poškodbe in UV svetlobo. Materjal je roki prijetno mehek in ne reže. Na voljo je za vse Conor's Adventure 25mm magnetne pasje ovratnice, v vseh barvah. Možne so tudi barvne kombinacije.

Velikost ročaja: Dolžina 10 cm, širina 1,4 cm.

Pri manjših ovratnicah z ročajem je malenkost omejeno prilagajanje dolžine. Veljajo naslednje velikosti ovratnic:

  • XS  – samo po naročilu 
  • S 36 cm – 43 cm
  • M 43 cm  – 51 cm
  • L 48 cm – 58 cm 
  • XL 56 cm – 66 cm (po naročilu)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha

Kupci so izbrali tudi

Conor's Adventure komplet Aktivno s psom bo zadostil potrebam še tako zahtevnega uporabnika in njegovega kosmatinca. Primeren je kot komplet za ..
98.90€
Conor's Adventure pasja ovratnica širine 40 mm je primerna za večje pasme psov. Narejena je iz poliester traku širine 40 mm, lahke aluminijaste D-rink..
33.90€
Conor's Adventure pasja ovratnica širine 25 mm je primerna za vse pasme psov. Narejena je iz poliester traku širine 25 mm, lahke aluminijaste D-rinke ..
29.90€
Conor's Adventure pasja ovratnica širine 20 mm je v prvi vrsti namenjena manjšim pasmam psov oziroma pasjim mladičkom. Narejena je iz poliester tra..
24.90€