Menu
Your Cart

Pasji povodci

Model: PW20
Conor's Adventure ožji klasični povodec je primeren za večino aktivnosti s psom. Narejen je iz poliester traku širine 20 mm, lahkega aluminijastega karabina za pripenjanje na ovratnico in aluminijaste zaponke na ročaju. Standardna dolžina je 2 m. Povodec ima poleg običajnega držala za roko, še dodat..
26.90€
Model: PPW20
Conor's Adventure ožji preklopni povodec je primeren za večino aktivnosti s psom. Narejen je iz poliester traku širine 20 mm, lahkega aluminijastega karabina za pripenjanje na ovratnico in treh aluminijastih D-rink. Preklopni povodec omogoča štiri nastavitve dolžine: 2 m ob odpetem ročaju ..
33.90€
Model: PW25
Conor's Adventure klasični povodec je primeren za večino aktivnosti s psom. Narejen je iz poliester traku širine 25 mm, lahkega aluminijastega karabina za pripenjanje na ovratnico in aluminijaste zaponke na ročaju. Standardna dolžina je 2 m. Povodec ima poleg običajnega držala za roko, še dodaten ro..
26.90€
Model: PPW25
Conor's Adventure preklopni povodec je primeren za večino aktivnosti s psom. Narejen je iz poliester traku širine 25 mm, lahkega aluminijastega karabina za pripenjanje na ovratnico in treh aluminijastih D-rink. Preklopni povodec omogoča štiri nastavitve dolžine: 2 m ob odpetem ročaju 1.9 ..
33.90€
Model: L08R1110
Conor's Adventure usnjeni sledni povodec je primarno namenjen sledenju s psom(mantrailing, lov...). Lahko ga uporabljamo tudi za sprehode in pri šolanju psa (odpoklic). Narejen je iz okrogle vrvi (naravno usnje, rjave barve) debeline 8 mm in lahkega aluminijastega karabina z matico za pripenjanje na..
69.90€
Prikazujem 1 od 5 do 5 (1 strani)