Menu
Your Cart

Usnjen sledni povodec dolžine 10m.

Usnjen sledni povodec dolžine 10m.
Usnjen sledni povodec dolžine 10m.
Usnjen sledni povodec dolžine 10m.
Usnjen sledni povodec dolžine 10m.
Usnjen sledni povodec dolžine 10m.
Usnjen sledni povodec dolžine 10m.
Usnjen sledni povodec dolžine 10m.
69.90€
  • Zaloga: Na zalogi (predviden rok dobave 1-3 delovne dni)

Conor's Adventure usnjeni sledni povodec je primarno namenjen sledenju s psom(mantrailing, lov...). Lahko ga uporabljamo tudi za sprehode in pri šolanju psa (odpoklic). Narejen je iz okrogle vrvi (naravno usnje, rjave barve) debeline 8 mm in lahkega aluminijastega karabina z matico za pripenjanje na ovratnico ali oprsnico. Zanka za karabin na povodcu ni šivana ampak je usnje prepleteno, kar preprečuje traganje usnja. Maksimalna dolžina je 10 m

Usnjena vrv se ne zapleta in ne zatika tudi, če jo pes vleče za seboj. Proizvajalec jamči da zdrži obremenitve do 100 kg. Usnje je naraven material. Kar pomeni, da ga je potrebno periodično vzdrževati. Za prvo vzdrževanje poskrbimo mi, saj vam ob nakupu usnjenega povodca podarimo robček za vzdrževanje usnja. 

Aluminijast karabin z varnostno matico za pripenjanje je iz letalskega aluminija, kar pomeni da je vzdržljiv, lahek in odporen proti koroziji. Proizvajalec jamči, da zdrži 400 kg statične obremenitve. 

 

Glavne prednosti Conor's Adventure usnjenega slednega povodca:

  • Kvaliteten, močen, zanesljiv in lahek karabin iz letalskega aluminija.
  • Prepleteno usnje brez šivov.
  • Praktičen trak za zlaganje povodca
  • Povodec se ne zapleta in zatika.
  • Ročno narejeno v Sloveniji.
  • Darilo: robček za prvo osnovno vzdrževanje usnja.

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha

Kupci so izbrali tudi

Conor's Adventure usnjeni sledni povodec je primarno namenjen sledenju s psom(mantrailing, lov...). Lahko ga uporabljamo tudi za sprehode in pri šolan..
69.90€
Maksimalna dolžina povodca je 10m, z debelino vrvi 8 mm. Po naročilu je možno prilagajanje dolžine povodca po željah kupca (maksimalno 10m).

Povodec je narejen iz naravnega usnja. Kar pomeni, da ga je potrebno periodično vzdrževati. Čistimo ga z vlažno krpo in posušimo z suho brisačo. Ko je suho, ga namažemo z pasto za vzdževanje usnja. (Priložen robček za vzdrževanje usnja). Več o vzdrževanju usnja si lahko preberete tukaj.

Če se usnje preveč posuši lahko razpoka in zgubi prožnost. To lahko privede to nezaželjenega trganja povodca. Če povodec pustimo suh dalj časa, ga pred naslednjo uporabo večkrat namažemo s pasto za vzdrževanje usnja.

Čeprav je usnje vodoodporen material ga ne smemo namakati v vodi.

Kako vzdržujemo usnje?

Več o vzdrževanju usnja si lahko preberete tukaj.

Kaj je letalski aluminij?

Letalski aluminij ali Duraluminij je zlitina iz aluminija, bakra, magnezija in mangana. Zlitina je lahka, močna in odporna proti koroziji. Duraluminij je zelo trd, zato se ga uporabljajo v letalski industriji.

Vir: https://sl.wikipedia.org/wiki/Duraluminij