Menu
Your Cart

Držalo za Puller

Držalo za Puller
Držalo za Puller
Držalo za Puller
Držalo za Puller
Držalo za Puller
Držalo za Puller
Držalo za Puller
Držalo za Puller
Držalo za Puller
17.90€

Conor’s Adventure Držalo za Puller je namenjeno pripenjanju igrače za pse ˝Puller˝ na pas. Uporaben je tudi za pripenjanje drugih igrač (Frizbi, cufa, aport...). V osnovi je namenjen uporabi na Conor’s adventure večnamenskem pasu ali v kompletu Aktivno s psom, lahko pa ga pripnemo na katerikoli pas. 

Kot vsi Conor’s Adventure Aktivno s psom izdelki je izdelan iz trpežnega, obstojnega ter proti praskam odpornega materiala CORDURA® in močne poliester mrežice. 

Igračo na držalo preprosto pripnemo s pomočjo Fidlock® magneta, katerega enostavno odpnemo s potegom za trak. Magnetno zapiranje preprečuje odpenjanje igrače brez potega za trak v smeri navzgor.

Zapenjanje držala na pas?

Držalo lahko pripnemo na kateri koli pas do širine 4 cm. Princip zapenja je preprost, sploh pa učinkovit in varen.

Če poskusimo zapenjanje opisati gre takole:

  • Držalo s hrbtnim delom položimo na pas.
  • Z vertikalnim trakom zaobjamemo pas in ga potisnemo pod horizontalni trak na držalu..
  • Vertikalni trak z gumbom zapnemo na hrbet držala in konček traka potegnemo čez horizontalni trak (slednje deluje, kot dodatno varovalo proti odpenjanju)

Zakaj je takšno zapenjanje uporabno?

Omogoča fiksno zapeto držalo, ki je obenem dovolj fleksibilno za uporabo. Če držalo uporabljaš na navadnem pasu, si ga lahko nemudoma porineš za hrbet ali jo enostavno odpneš.

Z omenjenim načinom zapenjanja želimo v prvi vrsti doseči modularnost, kar pomeni, da si vsak posameznik po svoji volji prilagaja pozicijo držala/torbic, brez da bi bil primoran »podret« cel pas.

Vsi Conor's Adventure izdelki so narejeni po istem principu (torbica za priboljške, torbica za pasjo plastenko) kot tudi o tistih, ki so še v razvoju.

Glavne prednosti Conor's Adventure držala za Puller:

  • Močan, obstojen in vodoodporen material, trpežen na umazanijo in poškodbe.
  • Izdelan iz materialov, ki so namenjeni uporabi v najzahtevnejših pogojih (alpinizem, vojska, ipd.).
  • Enostavno zapenjanje in odpenjanje magnetne zaponke.
  • Enostavno in modularno zapenjanje na pas.
  • Narejeno v Sloveniji.

*OPOMBE:

  • Ob nakupu Conor's Adventure Držala za Puller, igrača (Puller) na fotografiji ni priložena.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha

Kupci so izbrali tudi

Conor's Adventure pasja ovratnica širine 40 mm je primerna za večje pasme psov. Narejena je iz poliester traku širine 40 mm, lahke aluminijaste D-rink..
33.90€
Conor's Adventure komplet Aktivno s psom bo zadostil potrebam še tako zahtevnega uporabnika in njegovega kosmatinca. Primeren je kot komplet za ..
98.90€
Conor's Adventure pasja ovratnica širine 25 mm je primerna za vse pasme psov. Narejena je iz poliester traku širine 25 mm, lahke aluminijaste D-rinke ..
29.90€
Conor's Adventure pasja ovratnica širine 20 mm je v prvi vrsti namenjena manjšim pasmam psom oziroma mladičkom. Narejena je iz poliester traku širi..
24.90€