Menu
Your Cart

Personalizirani našitek 40 mm

Personalizirani našitek 40 mm
Personalizirani našitek 40 mm
Personalizirani našitek 40 mm
Personalizirani našitek 40 mm
Personalizirani našitek 40 mm
10.00€

Razpoložljive možnosti

Conor’s Adventure personalizrani našitek je namenjen personalizaciji ovratnice za vašega psa. Primeren je za uporabo na vseh Conor’s Adventure 40 mm magnetnih pasjih ovratnicah, katere imajo za ta namen nemeščen ježek na katerega se našitek pritrdi. Ob nakupu Conor’s Adventure 40 mm magnetne pasje ovratnice in personaliziranega našitka, dobite ježek (Velcro – v črni barvi) za pritrditev na ovratnico že prišit.

Nudimo možnost popolne personalizacije. Napišemo lahko ime psa, telefonsko številko in ostalo. Po želji lahko izbirate barvo pisave in ozadja našitka. Prav tako lahko po želji izbirate slog in velikost pisave.

Za personalizacijo nas prosim kontaktirajte.

Velikost našitka: Dolžina po meri, Širina 4 cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha

Kupci so izbrali tudi

Conor's Adventure komplet Aktivno s psom bo zadostil potrebam še tako zahtevnega uporabnika in njegovega kosmatinca. Primeren je kot komplet za ..
98.90€
Conor's Adventure pasja ovratnica širine 40 mm je primerna za večje pasme psov. Narejena je iz poliester traku širine 40 mm, lahke aluminijaste D-rink..
33.90€
Conor's Adventure pasja ovratnica širine 25 mm je primerna za vse pasme psov. Narejena je iz poliester traku širine 25 mm, lahke aluminijaste D-rinke ..
29.90€
Conor's Adventure pasja ovratnica širine 20 mm je v prvi vrsti namenjena manjšim pasmam psov oziroma pasjim mladičkom. Narejena je iz poliester tra..
24.90€