Ogled cirkuške predstave z balkona 😆 (by Primož)

Ogled cirkuške predstave z balkona 😆 (by Primož)

Nedelja, 26.7.2020, dan 49

Za spremembo se to jutro Pija odloči, da pelje mladiča na jutranji WC sprehod😇. Sam izkoristim čas in se v miru lotim pospravljanja apartmaja…bosonoga hoja po ploščicah daje občutek da hodiš po sipini😂…tako je, če večino časa preživiš na peščeni plaži…mivka je povsod 🙄.

Skratka…Lotim se pometanja, ko naenkrat zaslišim vpitje na drugi strani manjšega zaliva (cca 200m) stran. »COONOOOR, COOONOOOR, PRIDI«…stopim na balkon in pogledam kaj se dogaja…😳.

Prizor tragikomičen🙈…Pija se dere, pes pa laufa v polnem šprintu proč od nje. Kot so nas učili v pasji šoli, Pija naenkrat steče v drugo stran – proč od bežečega psa. Conor to opazi, se obrne za 180° in zašprinta do nje…sledi na videz dokaj živčno kreganje psa🙄 in kar glasno pasje tuljenje…v jutranjem miru Blac zelo odmeva🙈…pričakujem, da je zadeva zaključena in se bo sprehod mirno zaključil s psom na povodcu…ampak…

Predstava je očitno v več dejanjih…😅

Pija naredi napako (ker noče, da bi pes povodec smatral kot kazen) in Conorja ne zapne, ampak nadaljuje sprehod…in kaj se zgodi…pes ponovno zbeži in scena se ponovi…Pes šprint desno, Pija šrint levo in nato spet Conor za njo desno😂. Spet sledi tuljenje, kot da so koline (treba je omeniti, da Conor več kot očitno igra in začne tuliti in cviliti, če se ga samo rahlo dotakneš na vratu😎). ˝Ok, zdej ga pa bo ziher pripela˝ si rečem v upanju da bo to tudi storila in nadaljujem s pometanjem sobe…

Nakar čez 2 minuti zopet zaslišim glasno tuljenje, vidim ju pa ne saj sta se premaknila med hiše. Ustrašim se, da slučajno ni psa zbil avto😳, saj je blizu dokaj prometna cesta. Moram se prepričati in stečem iz apartmaja po ulici. Ne najdem ju, zato se vrnem nazaj. Oba sta že ˝doma˝…Pija razjarjena😡, kot zmaj, preklinja v smislu da psa noče več videti danes.

Uspe mi pomiriti strasti in izvem, da ji je Conor še tretjič pobegnil, ampak tokrat na dvorišče neke hiše, kjer je tudi dobil ˝batine˝. Po pogovoru se strasti umirijo in spet smo ˝happy family˝😎.

Dan kot običajno nadaljujemo na Kajt spotu, kjer Pija nadaljuje s tečajem. Po malce ponesrečenem začetku (heca nas veter) jo popoldne ponovno, s prepričevalnimi tehnikami zvlečem v vodo in »priklopim« na moj kite, staro 10-ko😎. No in končno…uspe Pija zvozi kot je treba.

Dan uspešno zaključimo ob ribji večerji in parih kozarčkih vina 🍷 s kajterskima kolegoma Denisom in Manco. Conor med tem mirno sanja na balkonu 😴. Malo opiti se dogovorimo da gremo jutri spet odlaufat do Dube…o tem več jutri 🙃.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja