Conor’s Adventure brand – beta verzije za testirance

Conor’s Adventure brand – beta verzije za testirance

Sobota, 19.12.2020, dan 194

Zadnji dnevi so pri nama res praznični. Pa ne toliko zaradi prihajajočih praznikov, temveč zaradi majhnih uspehov na najini poslovni poti 😊. Po vseh problemih z dostavo materiala…oz. še prej z iskanjem primernih dobaviteljev, nama je danes končno uspelo naročiti »beta« verzijo vseh izdelkov, ki bodo šli na testiranje.

Če bo »Bog dal«, bodo izdelki narejeni nekje v roku 14ih dni in jih bova nato poslala v testiranje našim izbranim testirancem. Med njimi sva izbrala nekaj začetnikov, nekaj inštruktorjev oz. kinologov in enega fanta, ki ima dokaj veliko, sploh pa izjemno močno mrcino. Slednji bo zadolžen za testiranje »trdnosti« materiala 😆.

V planu je, da se testirance nato približno 14 dni pusti pri miru, da v miru opravijo svoje, torej na vse možne pretege preverijo in poiščejo morebitne napake, neuporabnost izdelka, če jim kaj ni všeč, jih morda kaj moti itd. Vse morebitne napake oz. pripombe bomo po končanem testiranju predebatirali in seveda, če bo treba tudi popravili.

Sledi večje naročilo končne (alfa) verzije izdelkov in nato končno uradno lansiranje Conor’s Adventure pasjih produktov 😎. Obadva s Primožem drživa pesti, da bo to nekje 15 februarja…ampak sej veste kako je, ko je v celotni enačbi toliko spremenljivk, na katere žal nimava vpliva. In zaradi nenehnega prestavljanja…češ kdaj bomo končno »live«, lahko človek hitro deluje neresen. Trenutno ciljava na 15 februar in upam, da načrt uspe 😇.

Seveda v obdobju testiranja s Primožem ne misliva gledati v zrak. Kljub temu, da sva večino najinih izdelkov že preiskusila na Conorju, pa želiva za voljo najinega mirnega spanca vse najine povodce in ovratnice testirati tudi »strojno« pod večjimi obremenitvami. Trenutno si finančno ne moreva privoščiti pravih testov v laboratoriju, ampak sva prišla na idejo, da bova malce improvizirala in zadevo stestirala v domačem fitnesu.

Razmišljava, da bi nabavila merilec za merjenje sil in nato z različnimi obremenitvami preverila koliko ovratnica oz. povodec zdržita. Glede nato, da uporabljava res kvalitetne materiale, ki so namenjeni ekstremnim razmeram, se verjetno ne rabiva bati, da bi kateri izmed izdelkov popustil. Pa vendar nikoli ne veš…in kot sem rekla, bolj gre za najin miren spanec🙃.