Zložljiva posodica za vodo

Zložljiva posodica za vodo

Sreda, 3.3.2021, dan 268

Tudi v tem tednu pridno nadaljujeva s predstavitvijo oz. podrobnim opisom najinih pasjih izdelkov znamke Conor’s Adventure, ki se bodo začeli prodajat v roku dobrega meseca dni 😊.

Tokrat bom krajša, sploh pa dosti manj inovativna, kot sem bila v preteklih tednih. Skratka verjetno vas tokratni izdelek ne bo tako fasciniral in na nama pustil toliko pozitivnih emocij, adrenalina in veselja v očeh, kot se je to dogajalo še nekaj dni nazaj 😍. Res je prijetno in po eni strani tudi malce zanimivo opazovati odzive ljudi, ko javnosti nekaj predstaviš. Sam si mnenja, da jih boš (tvoje občinstvo) »sezul« oz., da se lepše izrazim presenetil z eno stvarjo, na koncu pa »pali« nekaj čisto tretjega 😆.

Denimo bila sem prepričana, da vas bo najina torbica za priboljške izredno navdušila. Mislim sej vas dejansko je, ampak odzivi so se z vsakim tednom bolj stopnjevali. Ko sva dala pred dvema tednoma ven torbico za vodo…nisem mogla verjeti očem. Če bi jih imela minimalno 20 na zalogi, bi verjetno v trenutku prodala vse. Toliko zanimanja, čudovitih komentarjev, lepih želja, prejetih privatnih sporočil z vprašanji »Kje se omenjena torbica lahko kupi?«…priznam, meni se je smejalo še dva dni skupaj 😂.

No pol pa je prejšnji teden prišla predstavitev celotnega kompleta, pa je bilo še enkrat »huje« ❤. Sama sem se v petek skoraj razjokala od sreče, ker nisem mogla verjeti, da nama je očitno ratalo dati ven nekaj res wau. Čeprav sem do sebe izjemno zahtevna, totalen perfekcionist….si po drugi strani skoraj »ne upam« priznati, da sem oz. sva res dobra, da je zadeva res DOBRA. Če me razumete kaj hočem povedat, mislim del tebe ve, da je nekaj dobro, da si na pravi poti, vseeno pa te drugi del še vedno »dol tlači« in ti hoče preprečit to verovanje v sebe.

Skratka, da ga spet ne zabluzim in ne nakladam preveč….prejšnji teden ste naju res pustili čist odprtih ust. Kaj naj rečem…HVALA vam.

Okej, dajmo se osredotočit na današnji izdelek, gre za zložljivo posodico za vodo. Kot rečeno nič kaj blazno inovativnega. Bolj gre za praktičnost v smislu, če nimaš s seboj nobene posodice oz. pasje plastenke, kamor bi lahko dal psu za piti, slednjo na hitro sestaviš, noter naliješ vodo in kužek lahko nemudoma poteši svojo žejo.

Na robovih zgolj skupaj zapneš štiri gumbe in posodica je sestavljena. Ko je več ne potrebuješ, odliješ vodo, jo preložiš na tretjine, nato jo preložiš na pol in zapneš z zunanjim gumbom (glej fotko).

Zunanji del materiala je iz cordure (iz katere so tudi torbice in pas), gre za izjemno trpežen material, ki se uporablja v vojski, dostikrat ga lahko najdete na kakšnih alpinističnih nahrbtnikih itd. Notranji del pa je iz posebne plastike (TPU film), ki je v primerjavo s klasično PVC plastiko močnejša in odpornejša. Do sedaj ste se verjetno že »navadili«, da se trudiva uporabljati izredno kvalitetne in močne materiale 😎.

Verjetno se bo kdo izmed vas vprašal, »Kaj pa gumbi? Obstaja možnost rjavenja?«, tudi midva sva iz strani najinih testirancev dobila podobne pomisleke. Ampak slednji ne bi smeli rjaveti, kot rečeno jih najin dobavitelj uporablja tudi za izdelavo nekaj vojaških izdelkov 😉..

Toliko za danes….kaj pa bo naslednji teden, pa se pustite presenetiti….