Vsega je enkrat konec in podcast Conor brez cenzure

Vsega je enkrat konec in podcast Conor brez cenzure

Četrtek 30.6.2022

Tisti, ki nas spremljate že dolgo, ste verjetno v zadnjih mesecih opazili, da tale blog več ni to kar je bil na začetku. Roko na srcu…slednji je nastal bolj kot ne z enim namenom… Pisati, govoriti o vzgoji najinega belgijskega ovčarja, malinois, skozi oči popolnega začetnika.

Danes je Conor star 2 leti in nekaj mesecev, kar pomeni, da je odrasel samec. In posledično se je tudi slednji blog nekako izpel. Res je, da sem po ideji o ustanovitvi znamke Conor’s Adventure ogromno pisala tudi o razvoju znamke, produktov, materialih, o takšnih in drugačnih podjetniških problemih… Ampak vedno sem nekako želela, da je rdeča nit vsebine tega bloga psi, izkušnje, novo znanje.

Odkar pomnim sem želela ljudem pomagati skozi izobraževanje, jim navsezadnje v tem norem svetu prihraniti nekaj časa. Da ne bodo rabili oni iskati informacij po spletu, temveč sem to naredila že jaz.

Ampak enkrat prideš do točke, ko vidiš, da nimaš več ničesar za povedat…

Ideja o svojem podcastu in glas je treba dati stroki

Sama sem, kot že rečeno želela, da so moji blogi mešanica poučne in doživljajske vsebine. Veš ono, da ni kar nekaj. Da se ti ne zgodi, da ko prebereš nek članek, imaš občutek, da ti je nekdo »ukradel čas«. In, ker sem v zadnjih letih obdelala kar nekaj pasjih tematik, mi je počasi začelo zmanjkovati tem. Sama namreč nisem ne kinolog, ne veterinar… Tudi po izobrazbi nisem ne farmacevt, dr.medicine..pač kar koli, kar bi mi omogočalo okvirno lažje dojemanje določenih strokovnih vsebin, če se razumemo 😇.

Sem pač nekdo, ki ga vse povezano s psi izredno zanima. In, če želi takšen »laik«, dati od sebe neko poučno vsebino, si verjetno misliš, da to trajaaa.

In tako se je že lani februarja rodila ideja o podcastu. Preprosto sem rekla, dajmo stroki, ljudem v pasjem svetu, ki imajo res ogromno znanja in je teh v Sloveniji OGROMNO…dajmo jim glas.

Kako se je rodil podcast Conor brez cenzure?

Šele sedaj, ko to pišem sem se spomnila, da je naš podcast že skoraj lani poleti ugledal luč sveta, ko sva imela mentorja Roka Stariča (sej veš najboljši peanut butter v Sloveniji 😜). On naju je s Primožem precej »brcal« naprej, češ fuul dobra ideja, dajmo skup posnet itd.. Ampak, ko si na začetku imaš glavo na 100 koncih, organizacija je tudi bolj tako-tako, pa je šla ideja o podcastu mimo.

No letos pomladi (ne spomnim se točno kdaj, vem sam, da je bilo pod tušem….tako kot vse dobre ideje pri meni pridejo pod tušem 😆), sem dobila noro idejo o precej drugačni strukturi podcasta, kot smo to običajno vajeni. Namesto tedenskih (različnih) tem, sem si rekla, dajmo narediti mesečno temo in jo razdelati na različne segmente.

Šla sem v akcijo, omenjeno zamisel povprašala vas sledilce na našem Instagramu in dobila izredno lep, pozitiven odziv.

Nato je trajalo še nekaj mesecev, da smo vse skupaj prenesli v prakso. Pa da najdeš prvega, drugega, tretjega gosta itd…

Dan, ko je naš podcast ugledal luč sveta in simbolen konec bloga

In tako se je zgodilo, ta teden v sredo 29.7. 2022, dve leti kasneje (bila je sobota 27.6.2020), ko sva dobila idejo za ime znamke Conor’s Adventure in Komplet Aktivno s psom…. Je luč sveta ugledal naš podcast Conor brez cenzure in posledično je šla ven prva epizoda.

Zdaj tisti, ki ste jo že poslušali, hvala. Kot hvala vsem za res fantastične odzive. Iskreno nisva to niti najmanj pričakovala, ker eno je znati (upam), da dokaj dobro pisat, drugič je posneti podcast dolg 1uro, ki ga bodo ljudje (po možnosti) do konca poslušali.

Tukaj na tem mestu sedaj niti nebi sedaj več nič govorila o podcastu, saj če te zanima, klikni sem in ga poslušaj.

Najdeš, ga tudi na platformi Spotify, tukaj in platformi Apple podcast tukaj.

Želim zgolj povedat, da se za nedoločen čas od blogov poslavljam. Kar sem imela za povedat sem povedala. V prihodnje se bom tako poskusila bolj posvečat izobraževanju, osveščanju javnosti o določenih pasjih problematikah (ki jih je »na žalost« dandanes ogromno) skozi podcast. Kot nasploh izobraževanju, skozi nek drug kanal.

Na tem mestu, pa bi se vam rada z vsem srcem, dušo…ČISTO vsakemu posebej zahvalila, za vse prebrane bloge ❤.

Res neverjetni ste koliko se vas je nabralo… in se poslušamo😎 🎧