Kje kupiti?

Kje nas najdeš

Od kod je Conor's Adventure?

Sedež podjetja Conor's Adventure se nahaja v bližini Divače. Če si morda iz naše okolice, ali si ob priliki namenjen na izlet na Primorsko in si želiš našo opremo ogledati v živo, potem vljudno vabljen k nam. Pri nas lahko opremo kupiš, kot tudi že naročeno zgolj osebno prevzameš. S seboj nujno pripelji tudi pasjega prijatelja, saj je naš Conor vedno vesel kosmate družbe. :)


V primeru, da pa imaš vprašanje, oziroma nam želiš zgolj kaj sporočiti, pa nas pokliči, napiši mejl.

Pija in Primož


Opremo Conor's Adventure lahko kupiš v kar štirih trgovinah po Sloveniji. Za zdaj so na voljo zgolj ovratnice in povodci, v prihodnosti pa bo možno v omenjenih trgovinah kupiti tudi našo ostalo ponudbo.

Izdelke Conor's Adventure je trenutno fizično možno kupiti v:


Več o samih trgovinah, kje se nahajajo, kakšna je njihova zgodba pa spodaj.
Pet House SONNY Ptuj

Zgodbo prve ptujske - nekoliko drugačne družinske trgovinice za kosmatince, z osebnim pristopom, smo začeli pisati v letu 2019. V bistvu se je ideja in želja razvijala že nekaj let. Z mami Vanjo sva na Ptuju čutili velik primanjkljaj trgovine za male živali, kjer bi si zate vzeli čas, ti svetovali, podrobno predstavili svojo ponudbo. Sploh pa sva pogrešali kakovostno ponudbo.


Medtem, ko je zadnje leto, dve, to razlog za nastanek skoraj vsake znamke v pasjem svetu, je Ptuj res ni imel. Vsaj odkar jaz pomnim ne. Zmeraj smo imeli veliko komercialne ponudbe. Tako se je časovno vse poklopilo - prišla je novica o zaprtju komercialne verige na Ptuju (in po celotni Sloveniji). Kar je pomenilo, da bi Ptuj ostal popolnoma brez ponudbe za male živali.


V zelo kratkem času smo našli prvotno SONNYjevo lokacijo, izdelali plan prodajnega programa. Sočasno smo z mami Vanjo in takrat še babi Jelko imele dneve in tedne podrobnega izobraževanja o ponudbi in nasploh potrebah psov ter mačk in hkrati smo z veliko predanostjo in pomočjo partnerja Matica renovirali prostor in izdelovali ročno vso pohištvo, ki bo krasilo trgovinico. Tako je Ptuj dobil prvo ponudbo, ki je temeljila ne treh temeljih: Lokalno, Kvalitetno ter Okolju Prijazno.


Še danes z veseljem in ponosom povemo vsem strankam, da na police umestimo izključno kar brez slabe vesti uporabljamo tudi za svoje kosmatince. Bodisi hrano, opremo, igrače ali izdelke za nego.


Vabljen/a, da nas obiščeš na Ulici 25. Maja 12, si ogledaš skrbno izbrano ponudbo ter z nami poklepetaš.


Adriana in ekipa SONNY


Pet House SONNY Maribor

V bistvu ni bilo nikoli v planu, da bi se SONNY širil izven meja rojstnega in srčnega mesta, Ptuj. Niti ni bilo nikoli v planu, da se ekipa širi izven ''meja'' naše družine. A na koncu se je tudi pri zgodbi Mariborskega SONNY-ja vse neverjetno poklopilo.


Medtem, ko so me 'moje punce', s katerimi na področju vzgoje psov zdaj že nekaj let sodelujemo v čudoviti ekipi inštruktorjev, že precej časa vzpodbujale, da bi trgovinico pripeljali tudi na mariborsko področje, sem se tej ideji precej časa ''izmikala''.


Naraščalo je povpraševanje po naših mesečnih dostavah v Maribor. Naraščala so spletna naročila iz Mariborskega konca. Ko pa se je naenkrat pojavila tudi idilična lokacija, kjer bi lahko stala naša trgovinica, skoraj več ni bilo možnega odgovora 'ne'. Ekipa je bila praktično sestavljena. Volja do uspeha trgovinice v Mariboru in volja do tega, da ponudimo strankam le najboljše, jih izobrazimo, se jim posvetimo, je bila prav tako velika kot takrat - leta 2019 želja moje družine na Ptuju. Punce od odprtja v januarju 2022 praktično živijo za prijetne Mariborske stranke in za uspeh SONNYjeve zgodbe.


Obišči nas na idilični lokaciji pod Pohorjem, na Borštnikovi ulici 30 in si tudi tam oglej, kakšno ponudbo smo sestavili! :)


Adriana in ekipa SONNYKOSMATINČKI, Domžale

Kosmatinčki smo družinsko podjetje od leta 2011 in predstavljamo nemško blagovno znamko Naturavetal v Sloveniji. Naša filozofija temelji na naravni in kakovostni hrani ter izdelkih, ki bodo podprli naravne zakone organizma. Naturavetal ponudba zajema naravno hladno stiskano hrano za pse, mokro hrano v pločevinkah in klobasah, na zraku sušene priboljške, BARF prehranske dodatke in naravne izdelke za nego psa.


Od leta 2020 imamo v Domžalah (naslov: Savska cesta 47a, 1230 Domžale) tudi butično trgovino, kjer smo Naturavetal izdelke dopolnili s kakovostnimi igračami in kakovostno opremo.


Večji del naše opreme predstavlja slovenska blagovna znamka Conor's Adventure, ki skupaj z nami sledi istemu vodilu in se zaveda pomembnosti kakovosti v pasjem svetu.