Menu
Your Cart

Velcro® ježek za večjo vzdržljivost našitkov

Conor’s Adventure svetleči in odsevni dodatek za 25mm ovratnico je primeren za uporabo na Conor’s Adventure 25mm magnetnih pasjih ovratnicah in Conor’s Adventure povodcih. Namenjen je boljši vidljivosti psa ponoči in v razmerah slabše vidljivosti. Izdelan je iz trpežne in zračne poliester mrežice (č..
14.90€
Conor’s Adventure svetleči in odsevni dodatek za 40 mm ovratnice je primeren za uporabo na Conor’s Adventure 40mm magnetnih pasjih ovratnicah. Namenjen je boljši vidljivosti psa ponoči in v razmerah slabše vidljivosti. Izdelan je iz trpežne in zračne poliester mrežice (črna ali fluorescentno rumena)..
14.90€
Conor’s Adventure personalizirani našitek 25 mm je namenjen personalizaciji ovratnice ali povodca vašega psa. Primeren je za uporabo na vseh Conor’s Adventure 25 mm magnetnih pasjih ovratnicah in Conor’s Adventure povodcih, kateri imajo za ta namen nemeščen ježek (Velcro) na katerega se našitek prit..
10.00€
Conor’s Adventure personalizrani našitek je namenjen personalizaciji ovratnice za vašega psa. Primeren je za uporabo na vseh Conor’s Adventure 40 mm magnetnih pasjih ovratnicah, katere imajo za ta namen nemeščen ježek na katerega se našitek pritrdi. Ob nakupu Conor’s Adventure 40 mm magnetne pasje o..
10.00€
Našitek ˝NE BOŽAJ˝ 25 mm je namenjen uporabi na vseh Conor’s Adventure 25 mm magnetnih pasjih ovratnicah in Conor’s Adventure povodcih, kateri imajo za ta namen nameščen ježek na katerega se našitek pritrdi. Ob nakupu katerekoli Conor’s Adventure 25 mm magnetne pasje ovratnice ali Conor’s Adventu..
7.00€
Našitek ˝DO NOT PET˝ 40 mm je namenjen uporabi na vseh Conor’s Adventure 40 mm magnetnih pasjih ovratnicah, katere imajo za ta namen nameščen ježek na katerega se našitek pritrdi. Ob nakupu katerekoli Conor’s Adventure 40 mm magnetne pasje ovratnice in  NAŠITKA ˝DO NOT PET˝ 40 mm, dobite ježek (v..
7.00€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)