5 razlogov zakaj kupiti Conors Adventure izdelke

Ekipa Conor's Adventure vsem svojim bodočim kupcem zagotavlja naslednje stvari:

 

DOSTAVA V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU

Pija se bo potrudila, da bo tvoje naročilo, če si ga med delavnikom oddal najkasneje do 12.ure, po hitrem postopku zapakiral in odposlala še isti dan. V primeru, da si naročil kasneje, ga bom odposlala takoj naslednji dan.

V vsakem primeru se bom zate in za tvojega kosmatinca maksimalno potrudila, da bosta svoje Conor's Adventure izdelke prejela čim prej. Glede na izkušnje s Pošto Slovenije, bi mogla biti naročila pri tebi nekje naslednji dan oz. v roku dveh delovnih dni.

 

UPORABA INOVATIVNIH IN KVALITETNIH MATERIALOV

Primož je pri naši mali ekipi zadolžen za nabavo. Glede na njegove izkušnje, sploh pa perfekcionizem, ko gre za kvaliteto materiala, si lahko praktično brez skrbi, da bi te slednji pri naših izdelkih »pustil na cedilu«. Kar 90 % vsega našega uporabljenega materiala je namreč primernega tudi za uporabo v najzahtevnejših pogojih, kot je denimo vojska, alpinizem ipd.

Poleg vsega naštetega pa se Primož ne zadovolji s povprečjem, temveč nenehno strmi k izboljšavam, nadgradnji. Sledenje je tudi razlog zakaj namesto klasičnih plastičnih oz. kovinskih zaponk uporabljamo magnetne zaponke. In verjemite to je šele začetek naše inovativnosti. 

 

NAREJENO V SLOVENIJI              

Vsi Conor's Adventure izdelki so narejeni v Sloveniji izpod rok Slovenca. Kdo je tista čudežna oseba, ki je sposobna narediti takšne lične, sploh pa kvaliteten izdelke naj ostane skrivnost. Razlog, da izdelki nastajajo v Sloveniji je predvsem zato, ker tako Primož kot jaz (Pija) meniva, da se premalo ceni domače proizvajalce. Kljub temu, da je cena izdelave izdelka višja, kot kje v tujini, je praktičnost, da lahko svojega proizvajalca obiščeš skorajda takoj, neprecenljiva.

 

OB VSAKEM NAROČILU PREJMEŠ MINI DARILCE

Brez najinega belgijskega ovčarja (tipa malinois) Conorja blagovne znamke Conor's Adventure ne bi bilo. Dejansko gre vsa zahvala njemu in vsem njegovim potrebam, ki jih belgijec od svojega lastnika zahteva. S tem mislim predvsem tisti del o šolanju psa. Brez obiska male pasje šole, ne bi verjetno nikoli padla prvotna ideja o »kompletu za šolanje psa« in posledično vseh ostalih idej.

Zavoljo spomina na »šolske dni« in poklon Conorju, boš ob vsakem našem nakupu prejel praktično darilce. O čem govorim, pa naj ostane za zdaj skrivnost.

 

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Za piko na I celotni nakupni izkušnji pri nas in, da ti prišparamo morda kakšen evro več, ti ob nakupu nad 50 € častimo poštnino.