5 razlogov zakaj kupiti Conors Adventure izdelke

Ekipa Conor's Adventure vsem svojim bodočim kupcem zagotavlja naslednje stvari:

RAZVITO IN NAREJENO V SLOVENIJI

Vsi Conor's Adventure izdelki so razviti in narejeni v Sloveniji. Razlog, da izdelki nastajajo v Sloveniji je zato, ker je sledljivost kakovosti precej lažja, kot tudi, ker meniva, da nam ravno to nudi izjemno konkurenčno prednost. Sploh iz vidika nudenja garancije in kadar je treba kakšen produkt »na hitro« prilagoditi. Po drugi strani pa ima oznaka »Made in Slovenija« tudi svojo vrednost, se ti ne zdi :)?


OB VSAKEM NAROČILU PREJMEŠ MINI DARILCE

Brez najinega belgijskega ovčarja (tipa malinois) Conorja blagovne znamke Conor's Adventure ne bi bilo. Dejansko gre vsa zahvala njemu in vsem njegovim potrebam, ki jih belgijec od svojega lastnika zahteva. S tem mislim predvsem tisti del o šolanju psa. Brez obiska male pasje šole, ne bi verjetno nikoli padla prvotna ideja o »kompletu za šolanje psa« in posledično vseh ostalih idej.

Zavoljo spomina na »šolske dni« in poklon Conorju, boš ob vsakem našem nakupu prejel praktično darilce. O čem govorim, pa naj ostane za zdaj skrivnost.


UPORABA INOVATIVNIH IN KAKOVOSTNIH MATERIALOV

Pri našem podjetju uporabljamo zgolj najkakovostnejše materiale. Glede nato, da je Primož pri naši majhni ekipi zadolžen za nabavo materialov in glede nato, da je bil nekoč pripadnik specialne enote za vojaško delovanje, potem veš, da če kdo, potem on loči dober material od slabega. Verjeto te potem podatek, da je kar 90% vsega našega uporabljenega materiala primernega tudi za uporabo v najzahtevnejših pogojih, kot je vojska in alpinizem, ne preseneča.

Poleg kakovosti, pa strmimo tudi k uporabi inovativnih materialov. Sledenje je tudi razlog zakaj namesto klasičnih plastičnih oz. kovinskih zaponk uporabljamo magnetne zaponke. Med drugim smo razvili svetleče-odseven dodatek, ki v temi sveti popolnoma brez baterij itd.


GARANCIJA NA VSE KOMPONENTE DO 24 MESECEV

Na vso Conor's Adventure opremo jamčimo garancijo do 24mesecev. Torej, če še vedno dvomiš v vzdržljivost naših produktov in komponent, ti na tem mestu jamčimo, da si lahko popolnoma brez skrbi. Na ovratnice in povodce imaš garancijo 12 mesecev, na vse ostale produkte pa kar 24 mesecev. Seveda ob predpostavki, da z opremo ravnaš gospodarno in se slednja ne zadnje v gobcu kakšnega kužka. Več o sami garanciji pa tukaj.


BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60 €

Za piko na I celotni nakupni izkušnji pri nas in, da ti prihranimo morda kakšen evro več, ti ob nakupu nad 60 € častimo poštnino.