Delo, trening (video), delo + reševanje partnerskih težav s Primožem

Delo, trening (video), delo + reševanje partnerskih težav s Primožem

Četrtek, 2.7.2020, dan 25

Ja vem moji zadnji dnevi so noro »razburljivi«😆. Ali delam, ali se ukvarjam s Conorjem, ali pa špilam gospodinjo🙈 in zaročenko. Sploh zadnja vloga, mi zadnje čase nekako ne gre najbolj od rok, zdaj ali sem kriva jaz oz. Primož pa je težko soditi🙄. Za takšen par kot sva midva, je prihod novega člana, ki ti na glavo obrne vse tvoje dosedanje navade konkreten šok😱. To sva vedela, vprašanje pa je, ali sva to tudi ozavestila. Hudič je, ko v enem trenutku ugotoviš, da se s partnerjem pogovarjaš zgolj o firmi ali o vzgoji psa😵. Jap malce sva se oddaljila, zdaj ali je res »kriv« Conor je brezpredmetno ugotavljat, važno je, da bova rešila, kot sva vse padce do sedaj. Ni ne prvi, sploh pa ne zadnji 🙃.

Želim pa izpostaviti še nekaj. Želim, da vsi bodoči bralci začutijo mojo oz. najino pristnost, iskrenost. Omenila sem že, da nisem popolna. Zavedam se svojih napak (bolj ali manj 😊) in jih nimam problem deliti s svetom. Če se bo zgolj ena oseba poistovetila z menoj in ji bo zato lažje, super, moj namen je dosežen. Prav zaradi tega tudi javno povem, da v najinem »raju❤« ni vedno vse noro cvetoče. So tudi obdobja trnja, kot denimo sedaj🙁. Ne želim dati občutka popolnega, noro zaljubljenega, srečnega do konca svojih dni, para. Na kozlanje mi gre, ko takšne stvari gledam pri nekaterih na raznih socialnih omrežjih, potem pa slučajno izveš, da on/ona vara. Mah… o iluzijah🙈 na denimo Instagramu bi lahko napisala knjigo, ampak sedaj sem že malce preveč zatavala iz osnovne teme tega bloga, to pa je Conor🐶.

Samo hudič je, ker danes skoraj nič ni konkretno omembe vrednega😏. Čez dan sva v kuhinji malce potrenirala (glej spodnji video); zadnjih nekaj dni dodajamo tudi povelje »up«, kjer mora pes stati. Povelje »sedi« in »platz«, obvlada bolj kot ne že v nulo, tudi samo z nakazom roke. Ga pa »up« še  malce mantra… Iskreno mi ni jasno zakaj je za psa »stanje« na ukaz tako težko🤔? Ja vem, precej neizkušena sem še, zagotovo nekdo, ki ima za seboj že precej pasje kilometrine, pozna odgovor.🙃

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja