Uhice stojijo in izguba nove žogice ☹

Uhice stojijo in izguba nove žogice ☹

Četrtek, 10.9.2020, dan 94

Približno teden dni je minilo odkar je začel Conor uživati prehranske dodatke ProArtLeg® junior in njegove uhice končno stojijo praktično že cel dan😊. Ali je to posledica dodatkov, ali zgolj naključja ne vem. Glede nato, da ima lahko izdelek bojda tudi vpliv na »pokončnost uhic«, mu je zagotovo pomagalo 👌🏼 in priporočam.

Sedaj sem mu en teden dajala po eno tableto na dan, glede nato, da pa je današnje tehtanje pokazalo že precejšnjih 21,4 kg, pa mu bom jutri povečala na dve tableti. Od 20 kg naprej se namreč priporočata dve tableti dnevno.

Tudi v višino pleč sem ga izmerila in ugotovila, da najin mladenič res noro raste😎. Ima že 59 cm in glede na to, da odrasli samci zrastejo v višino nekje od 61 do 66 cm, bo najin terminator res ogromen, sploh če sodimo po njegovih trenutnih velikih šapah 🐾

Dan je minil, kot običajno delavno. Končno sem se lotila Instagram profila Conor’s Adventure, ki sem ga v zadnjem času precej zanemarila🙄. Odločila sem se, da ga vizualno popolnoma obnovim in trenutne objave, ki jih je sicer samo devet izbrišem in cel profil zastavim na novo. K mojemu seznamu tečajev digitalnih vsebin, ki sem si jih plačala v zadnjem času sem tako dodala še IG tečaj. Sedaj moram še samo nagruntati kako si čim bolj organizirati dan, da bom lahko vso omenjeno gradivo čim prej predelala 🙈.

Če sem iskrena se na trenutke počutim prav nesposobno, ko si ne morem in ne morem pravilno organizirati dneva😟. Sicer si vsak dan napišem urnik, ampak kaj, ko se zadeve hitro podrejo in kakšna stvar traja namesto 2 uri, nato skoraj pol dneva.

Pavze sem preživela aktivno oz. tekajoče 😆. S Conorjem sva šla na bližnji travnik in se lovila ter se skrivala….oz. jaz sem se psu skrivala, ko na trenutke ni bil pozoren in je fokusirano vohljal po travi. Vmes sem mu malce metala tudi žogico na vrvici…hja do trenutka, ko je nisem zabrisala v krošnje 15m dreves 🙈… Pa sej ne, da je bila to čisto nova žogica, ki jo je Conor dobil v dar od znanke Urške iz Ljubljane. Če se spomnite, to je tista punca, ki ji jaz pravim pasja enciklopedija na dveh nogah 😋. Kljub neumornemu iskanju Conorja in mene… žogice žal nisva našla🙄.

Če sem iskrena ne vem, če jo bo Conor ravno pogrešal…ker žal ni takšne vrste »malina«, ki bi bil resnično nor na žogico. Če mu jo vržeš, jo sicer gre iskat, ampak ni nujno, da ti jo bo tudi prinesel, saj ga vmes dostikrat zmoti 101 travica, ki mu preusmeri pozornost 😆.

Jap…prinašanje stvari…tudi žogic ⚽, je ena izmed zadev, ki se jo misliva v naslednjih dneh naučiti. Kako nama bo šlo, poročam 😉.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja