Riž s piščancem in EnteroZoo – 1:0 v boju proti driski 🏆

Riž s piščancem in EnteroZoo – 1:0 v boju proti driski 🏆

Petek, 6.11.2020, dan 151

Končnoo….po 6ih dneh prebavnih težav in Conorjevega tekočega kakanja čez dan, so se zadeve začele izboljševati. Vem, verjetno sem ta teden prav tečna, ker so moje blog-teme malce »smrdeče« in za koga precej neokusno obarvane, ampak glejte….tako pač je.

Žal se moramo lastniki psov včasih soočiti tudi z manj prijetnimi zadevami kot je driska, bruhanje, bolezen itd… Verjemite, tudi meni je izredno zoprno zasledovati Conorja na vsakem koraku in v njegovo rit buljiti kot tele v nova vrata, ko odvaja 😠. Pa potem pregledati blato, ali morda le ne vsebuje kakšnih notranjih zajedavcev, pa če je morda kakšne čudne barve itd… Ne…to mi res ni kul. Kot še manj prijetno mi je o tem pisati….češ, daj no Pia kaj moraš res iti v tako »nagnusne« podrobnosti 🙄?

Ampak heej…. Sej veste, kaj sem vam na začetku obljubila? Iskrenost, direktnost in vse te cvetke 😉. Pač zdi se mi res glupo pisati zgolj o tem kako je vse oh in sploh lepo ter tu pa tam omeniti kakšen mini problemček…. Ne, to nisem jaz. Meni ni problem povedati oz. zapisati ničesar. Z veseljem govorim tudi o vseh težavah, problemih….in evo vam, ta teden imamo pač težavo v obliki »sranja«…jbg. 😆

Kako smo zadevo rešili?

Conor je bil nad “pasjo rižoto” naravnost navdušen 🙂

Kot sem omenila v sredinem blogu, so nam na Elbivetu svetovali dieto v obliki prekuhanega riža s piščancem + 3x dnevno doziranje EnteroZoo-ja. Še sreča, da Conor na piščanca ni alergičen, kot je dandanes precej pogosto pri nekaterih psih. Iskreno pojma nimam zakaj se nisva s Primožem tega že prej poslužila, takoj v soboto, ko so se začeli problemi? »Pasja rižota«, če jo lahko tako poimenujem, je namreč že v četrtek (po sredinem večernem hranjenju) naredila precejšnje izboljšanje, ko pa smo psu popoldne dodali še EnteroZoo, pa je bilo danes dopoldne že vse ok. Včeraj se je driska pojavila proti koncu dneva….danes pa morda res zgolj za vzorec. Jutri, ko bo mladenič dopolnil 7 mesecev, bi moralo biti že vse tip top 😇.

Skratka, če to berete in se v prihodnje morda kdaj soočite z drisko in veste, da ni morebitna zastrupitev oz. kar koli »za k veterinarju urgentnega«, potem vam definitivno priporočam nekaj dnevno dieto (pasja rižota), seveda ob predpostavki, da vaš kuža ni alergičen na piščanca. Prav tako si nujno nabavite EnteroZoo. Da je zadeva res vrhunska so menja tudi nekateri naši zvesti FB sledilci. Dobi se ga pri vseh veterinarjih, kot tudi v nekaterih lekarnah.

Morda kot zanimivost še naj omenim, pri prebiranju opisa izdelka (EnteroZoo) sem prebrala, da se ga bojda lahko uporabi tudi pri zastrupitvah. Ne me sedaj razumet, da kje to priporočam proti zastrupitvam, bog ne daj!!!  Zgolj navajam in morda v razmislek, da si ga nabavite, kot prvo pomoč, če se slučajno (upam, da ne), zgodi kaj podobnega. Zgolj razmišljam.

Kot veste, sem sama že večkrat izpostavila skrb nad vse pogostejšim dogajanjem, ko pes naključno najde in poje strup (v parku, na mestni sprehajalni poti, obstajajo celo primeri, kjer so se psi zastrupili v pasjem parku itd). Conorja namreč ne moremo naučiti, da se iz tal ne pobira….zato je moja skrb še toliko večja. Definitivno bo tuba EnteroZooja od sedaj naprej stalnica v naši pasji lekarni 😉.

EnteroZoo odslej nepogrešljiv v naši pasji lekarni!