Barve jeseni, kaj se dogaja z našim IG profilom in ponovni klic veterinarja

Barve jeseni, kaj se dogaja z našim IG profilom in ponovni klic veterinarja

Sreda, 4.11.2020, dan 149

Se tudi vam zdijo zadnji jesenski dnevi izjemno nadpovprečno topli☀? Res je, da je Primorska že v osnovi toplejša, kot ostali deli Slovenije, pa vendar…na trenutke morda že prav pogrešam oni mraz☃, ko se zabubiš v puhovko, natakneš šal, rokavičke in kapo ter tako »oborožen« mahneš na sprehod.

Po drugi strani pa so sončno-jesenski dnevi odlični za daljše sprehode v naravi kot tudi za kakšen »mini photoshooting« vaših kosmatincev. Načeloma mi je jesen od vseh letnih časov najmanj simpatična, ampak, ko gre za njene barve, prekaša vse 😍. Takrat še takšnim levakom kot sem jaz, uspe na trenutke narediti dokaj lepo fotko, kot mi jo je danes na jutranjem sprehodu s Conorjem (glej fotko zgoraj).

Čeprav iskreno…glede na res kičasto sceno v živo, mi v objektiv telefona ni uspelo ujeti niti polovico celotne lepote….pač priznam, ko gre za fotografiranje, sploh živali oz Conorja, res nisem nek hud talent 😠.

Ta pomanjkljivost se najbolj pozna na našem IG profilu (@conorsadventure), saj se lahko še ne vem kako trudim, ampak končen izgled profila ni takšen, kot bi si želela. Vmes sem ga enkrat že izbrisala, saj so bile fotografije vizualno še manj privlačne. Trenutno se trudim za čim bolj konsistentno barvno podobo – torej vse fotografije vsebujejo isti filter 😎.

Če ste morda ravno sedaj »zalutali« na naš IG profil in se sprašujete, zakaj je Conor tam še tako »mali«. Hja….razlog se skriva, kot že omenjeno v tem, da sem vmes zaradi grdih slik (ne morem drugače rečt) že zbrisala profil. Če bo šlo vse po sreči, bomo nekje v roku meseca in pol na »čistem« in aktualnem dogajanju.

Drugače pa je bil naš IG profil že od začetka zastavljen podobno kot tale blog, vendar v angleškem jeziku. S Primožem sva želela tudi tuje govorečim sledilcem Conorja omogočiti, da spoznajo njegovo odraščanje in izzive, s katerimi sva se soočala. Res je, da objave v angleščini niso tako podrobne kot na tem blogu, saj omenjava zgolj zanimive in ključne trenutke na naši poti odraščanja s Conorjem.

No…dovolj o IG profilu, vrnimo se v sedanjost in trenutno situacijo s Conorjem. Verjetno vas zanima, ali smo končno uspeli sanirati drisko💩. Žal še ne. Oz. recimo, da je za enih 30 % bolje, torej zjutraj je blato kot običajno »šolskega izgleda«😆, nato pa se čez dan poslabša v drisko.

Po večernem sprehodu mi je situacija konkretno spet prekipela….ne glede nato, da je pes energijsko ok, izredno aktiven in vse, se z menoj verjetno strinjate, da ni normalno, da se zadeva ne uspe umirit😟. Ponovno sem klicala na Elbivet, kjer so mi svetovali da ga damo za dva dni na dieto 👉🏼 razkuhan riž + piščanec + 3x dnevno mu doziramo Enterozoo (7ml) + slednjega doziramo še po vsaki driski.

Ali bo tokrat zadeva končno »užgala« in se bodo prebavne motnje umirile….pa bomo videli v naslednjih dneh 😉. Držite pesti!