“Conor’s Adventure brand in the making” – Obisk dobavitelja, drugič😎

“Conor’s Adventure brand in the making” – Obisk dobavitelja, drugič😎

Sobota, 14.11.2020, dan 159

Tako….pa ga imava, najin prvi, res pravi in tudi po najinih (dokaj strogih) merilih prvi uradni vzorec Conor’s Adventure branda😍.

Čeprav sva že konec avgusta trdila in skoraj na veliko praznovala, da imava vzorec najinega upam, da končnega izdelka….se je kasneje izkazalo, da to ni bilo niti blizu. Raje sploh ne pomislim kaj bi si mislili o naju, če bi slučajno v prodajo dala izdelke prejšnjega dobavitelja…verjetno bi naju linčali 🤦🏼.

Kakor koli že…resnično iz srca upam, da je to, kar imava trenutno v roki, tisto, kar boste tudi vi lahko čez približno dva meseca preizkusili v praksi 😉.

Današnji obisk dobavitelja je bil popolnoma nad pričakovanji. Če odštejeva res dobro ceno, ki nama jo je ponudil, smo se med drugim dogovorili za še večji asortiment izdelkov. Naj vam za zadaj namignem, da bomo najverjetneje v ponudbo poslali tudi pasje ovratnice in povodce. Kot piko na I še večjemu pričakovanju pa naj dodam, da bodo ovratnice resnično nekaj posebnega. Takšnih za zdaj v Sloveniji (glede na najine raziskave) še ni moč dobiti 😎.

In kdaj bo vse skupaj na voljo😊?

Hja…zadeva je sledeča, v prihajajočem tednu morava s Primožem vse prejete vzorce konkretno stestirati. Vmes je potrebno poiskati točen material, torej kakšne barve bodo izdelki, pa tudi tekstura materiala itd…. K temu dodajmo še nabava različnih potrebnih pripomočkov, kot so različne sponke, karabini, obročki, zadrge, elastike itd.

Sledi izdelava pet ali morda šest kompletov končnih izdelkov, ki jih bodo stestirali najini pasji znanci. Z večino izmed njih sva že dogovorjena za testiranje. Poskusila sva zajeti čim širši spekter ljudi, torej od začetnikov, do izkušenih pasjih inštruktorjev. Slednji bodo najine izdelke testirali nekje 14 dni, sledi evalvacija, morebitni popravki….in nato končno izdelava Conor’s Adventure izdelkov za vas, ki bodo na voljo verjetno nekje v sredini/konec januarja 😇.

Kot vidite, se resnično trudiva, da vam bova ponudila kakovostne, sploh pa preverjene izdelke, ki bodo plod praktično pol letnega razvoja in testiranja. Verjetno ni treba posebej poudarjat, da resnično komaj čakava, da najin pasji brand končno zaživi…ampak, nekaterih korakov žal ni moč prehitevati 😉.