Socializacija in pred-božični duh »In The House« 🎅🏼

Socializacija in pred-božični duh »In The House« 🎅🏼

Petek, 13.11.2020, dan 158

Po sredinem monologu in Corona-psihiranju, sta zadnja dva dni naravnost odlična. Večina stvari, ki me je skrbela še kakšen teden nazaj, se počasi, vendar vztrajno postavlja na svojo mesto…nama s Primožem pa riše nasmeh na obraz 😊.

Okej…da ne filozofiram preveč; prva takšna stvar, ki me je zadnji dober teden preganjala je Conorjeva prebava, ki se je dokončno uredila.

Conor z žvečiljko Naturavetal

Morda za koga absurdno, da se sekiram »kako najin pes kaka 😆«…ampak verjemite, res ni prijetno, vsak dan preverjat teksturo kakca in zasledovat svojega kosmatinca vsakič, ko se odloči narediti veliko potrebo, plus premišljevat ali mu lahko ponudim še kaj drugega kot pelete.

Skratka kot rečeno, smo prebavo uredili, pes je včeraj dobil žvečiljko Naturavetal in je danes bilo vse tip-top 🙃. V sredo je tudi prvič po dolgem času dobil BARF zmešano s peleti in prav tako ni bilo nobenih težav. Resnično upam, da so prebavne težave za nekaj časa za nami 😉

Danes sva mu po par tednih končno privoščila obisk socializacije in smo se odpravili na mini izlet do Postojne. Med tem, ko sem jaz skočila v trgovino po nakupih, je Primož peljal Conorja na kratek sprehod po urbanem okolju, kjer je preveril ali se še pes spomni hoje na popuščenem povodcu. Kljub dejstvu, da ga na trenutke konkretno meče (sej veste puberteta😆), je po Primoževih besedah, sprehod minil umirjeno in brez cukanja ter vohanja levo-desno.

Dobrih stvari za danes še ni bilo konec. Ko sva prišla domov, sva naletela na Pošto Slovenije, ki nama je pripeljala ogromen paket. Ga odpreva in noter zagledava par metrov različnih kosov flis blaga. »Juhuhuu…končno je prišlo blago, joj komaj čakam, da začnem«, sem veselo poskakovala po dnevni sobi, Primož, pa me je gledal, kot da bi padla iz lune🙈.  Verjetno se tudi vi sprašujete, od kod takšno veselje nad blagom…haha 😂.

S Primožem vam – našim zvestim sledilcem oz. natančneje vašim kužkom, pripravljava pred-božično presenečenje🎄 in, ker sem človek, ki obožuje pripravljat presenečenja za druge, sem se paketa oz. blaga noro razveselila. Če te zanima za kaj točno gre, oz. če želiš tudi ti biti med obdarovanci, ti svetujem, da nas slediš na našem FB profilu in redno spremljaš naše IG in FB storye…seveda poleg tega, da redno bereš naš blog.

Za piko na I prav prijetnemu dnevu, je bil klic najinega dobavitelja, ki naju jutri vljudno vabi na vnovičen obisk na Dolenjsko. Izdelava vzorcev se je iz predvidenih 14 dni zavlekla v tri tedne, saj je moral vmes naročiti kar nekaj materiala, ker tisto kar je imel na zalogi ni bilo primerno. Sej vemo, kvaliteta je pri nas prvo vodilo 😉.

Skratka bojda so vzorci sedaj pripravljeni in komaj čakava, da jutri vidiva prvo verzijo Conor’s Adventure izdelkov.