Puller je zakon 👌🏼

Puller je zakon 👌🏼

Četrtek, 19.11.2020, dan 164

Če ste prebrali naš sredin blog, potem veste, da sem si malce privoščila😎. No…na žalost nisem privoščila sebi, ampak Conorju 🐕. Roko na srce, v teh karantenskih časih, niti ne vidim nekega smisla, da bi sebi kar koli konkretnega kupovala…če ni ravno knjiga📚 .

Torej…včeraj sem zapravila kar lep košček denarja za pasje stvari in glej ga zlomka, prva pošiljka je prispela že danes. Na tem mestu moram izpostavit ekspres pošiljanje spletne trgovine Gali, naročilo sem oddala ob 11.30, paket pa je bil pri nas danes dopoldne malce pred 11to uro, torej dostava je bila prej kot v 24ih urah. Načeloma na dolžino oz. rok dostave nisem ravno pozorna, saj redko naročam vse v zadnjem trenutku….mi pa kakšni takšni ekspresni odzivi izredno padejo v oči. Denimo spomnim se, da sem imela podobno izkušnjo s spletno trgovino Loving Paw, kjer sva poleti naročila hladilno blazino in pasjo prvo pomoč ter je pošiljka prispela tudi prej kot v enem dnevu😉.

Jaz osebno takšne pozitivne »bonbončke« v vlogi stranke izredno cenim. Najboljše so mi sploh tiste spletne trgovine, ki ponujajo gratis dostavo pri nizki nakupni vrednosti (npr. 10-20 €), ali pa imajo mnogokrat akcijo gratis dostave…spletna trgovina Malinca je takšen primer😉. Vsi, ki imate spletno trgovino in morda to berete, vam toplo priporočam, da si ogledate spletno prakso Malince. Zmagajo. Od gratis dostave, do raznoraznih kupončkov v obliki 10% popusta za naslednji nakup, ki ga redno dobiš v naročenem paketu, do gratis darilc in mini testerčkov. 

Okej…dovolj razglabljanja o dobrih poslovnih praksah…navsezadnje je to v prvi vrsti pasji blog, kar na trenutke skoraj pozabim in me hitro zanese 😆.

Conor je nad Pullerjem navdušen

Aja…mislila sem govoriti o Pullerju. Kot je iz naslova razvidno, smo nad njim, če gre soditi po Conorjevem entuziazmu izredno navdušeni. Res, nora igrača…ma ne…vrhunska, top shit igrača 😁. Res ne morem je prehvalit. Če vam povem, da odkar imava Conorja, se ne spomnim, da bi bil nad katero igračo tako navdušen. S Primožem sva jo preizkusila na današnjem popoldanskem treningu po kosilu in tudi iz vidika vodnika je igrača svetovna. Sama denimo nisem ravno neki hud metalec igrač v daljino, če bi me videli kako daleč vržem žogico, bi verjetno umrli od smeha…😂…no pri Pullerju mi gre metanje bolje od rok. Najbolj mi je všeč njegova več uporabnost, saj združuje več tipov igranja….s psom se lahko sprva igraš borbeno igro – vlečenje, nato pa »prešaltaš« na metanje oz. lovljenje.   

Skratka, če iščete vsestransko igračo vam toplo priporočam nakup Pullerja. Dobi se ga skorajda v vsaki spletni pasji trgovini, ampak bodite pazljivi, saj se cene lahko od trgovine do trgovine precej razlikujejo (od 18,90 € pa tudi do 25 €).

Aja pa mimogrede to ni nobena plačana reklama 😆. Sama bi bila takšnega nasveta nekaj mesecev nazaj izjemno vesela, saj skoraj ni bilo igrače, ki bi Conorja na dolgi rok resnično zanimala 🙈.