Vikend, da te kap – uživancija in stres

Vikend, da te kap – uživancija in stres

Nedelja, 13.6.2021, eno leto in 6 dni

Bolj pestrega vikenda pa še ne. Sedaj, ko v nedeljo pozno zvečer sedim pred računalnikom in zbiram misli zadnjega vikenda….huh, sej ne vem kaj naj rečem. Totaln koktajl čustev in občutkov. Skratka vikend da te kap 🙃

Prispevek v prilogi Delo/Slovenske novice
Prispevek v prilogi Delo/Slovenske novice

Okej…začnimo na začetku. Sobota super dan. Začela se je svetovno, saj sva se s Primožem za dobro jutro ob kavi našla v časopisu 😊. Natančneje, o naši znamki in opremi Conor’s Adventure je bil prav luštkan prispevek v prilogi Aktivni in Zdravi (priloga poleg Dela in Slovenskih novic). Zahvala gre seveda novinarju Dela, ki nas je po naključju našel, ko je za svojo mlado nemško ovčarko kupoval opremo. Iskreno si par mesecev nazaj nikoli ne bi mislila, da bo najina srčna zgodba pritegnila tudi novinarje in, da bo kdo želel o nama pisati.

Res ni besed, ki bi v takih trenutkih opisale mojo hvaležnost, do vseh ljudi, ki nama na takšen in drugačen način pomagajo na najini poti….

Od Hrvaškega gostoljubja in wake uživancije v Poreču….

Preostalo soboto smo vsi trije s Conorjem na čelu preživeli v Poreču v Wake Parku. Bilo je naravnost čudovito. Sončno, toplo vreme, nobene gneče, in kaj je najbolj pomembno nobenega znaka s prečrtanim kužkom, kar pomeni, da si je tudi najin kosmatinec privoščil kar nekaj morskih užitkov. In ne zgolj to.

Gospodič je, med tem, ko sva midva s Primožem wake-ala, lepo mirno čakal v senci zavezan za drevo in opazoval okolico. Če sva se še na začetku izmenjevala, ker ga nisva želela pustiti samega, sva kasneje videla, da je najin frajer že tolko priden, da mu res ni problem biti tudi v javnosti sam kakih 20 min.

Ne vem ali je situacija s Corono kriva, ampak ne pomnim kdaj sem nazadnje na Hrvaški tako uživala 😆. Čeprav je šlo »zgolj« za Poreč in nobeno prestižno dalmacijsko riviero 😇. Prijazni, ustrežljivi natakarji, prijetno vzdušje in brez gneče na meji. Res kaj si želiš lepšega.

….do nedeljske nagradne igre z Malinco….

No, če je bila sobota prečudovita, umirjena, pa je nedelja poskrbela za pravi žur živcev 😆.

Ajde sama nedelja zjutraj je bila super. Z meni najljubšim slovenskim podjetjem smo Malinca organizirali skupno nagradno igro, kjer imate možnost, da zadenete res svetovne nagrade. Več tukaj na Instagramu ali tukaj na Fb.

Skratka zakaj Malinca? Verjetno ima vsak izmed vas kakšnega vzornika. Meni je od kar pomnim vzornik podjetje Malinca, oz. njuni ustanoviteljici Nastja Kramer Pesek in Andreja Stopar. Praktično iz nič sta ustanovili podjetje, ki je na tržišču že osem let in res noro rastejo 😉. Resnično sta nam lahko podjetnikom vzor 😉. In zato sem bila res toliko bolj vesela, sploh počaščena, ko sem iz njihove strani, potem, ko sem jim poslala mini pasje darilce, prejela povabilo, ali bi skupaj sodelovali v nagradni igri 😊.

Drugače pa vsi, ki še ne poznate spletne trgovine Malinca, nujno pokukajte na njihovo stran. S Primožem naravnost obožujeva njihov čokoladni namaz in namaz indijskih oreščkov. Za svoj mladosten 20 letni videz 😆 pa se lahko zahvalim njihovi kozmetiki 😉.

Če Malincina kozmetika na eni strani skrbi, da se mi 30ta leta ne poznajo, pa je celoten mladostniški učinek definitivno izničila nedeljska štala v naši spletni trgovini. Pazite to.

….in totalne gneče v Italiji ter štale v spletni trgovini.

Eni izmed naših strank se lahko zahvalimo, da smo po 10ih dnevih tišine v naši spletni trgovini in gruntanju, kaj za boga se s trgovino dogaja, odkrili sistemsko napako. Kjer smo med drugim tudi našli »glej ga zlomka« kar nekaj naročil, za katere sploh vedeli nismo da obstajajo.

Da razložim natančneje. Zadnji dober teden je bilo kaj nekaj strank, ki so nas osebno kontaktirale po sporočilu na FB in smo se za nakup dogovorili preko predračuna. Vseeno sem jaz zadnje dni vedno znova Primoža opozarjala, da je z našo trgovino nekaj narobe, saj mi ni jasno zakaj naročil (kljub temu, da so bila osebno preko sporočila) ni.

Pa smo testirali, Primož  je celo sam nekaj kupil s kartico in stran je delala. Celo svojemu bratu sem naročila naj nekaj kupi. Stran je delala. Nakar mi stranka včeraj piše, da ne bo sodelovala v nagradni igri z Malinco, češ, nima nikoli sreče in se je sama odločila za nakup Kompleta Aktivno s psom. S Primožem sredi največje gneče na plaži v Italiji bulima v telefon in se čudima… »Pa kje za boga je to naročilo?«. Naročila nikjer. Kličem takoj tipa, ki nama skrbi za IT support (res vsaka mu čast za odzivnost), in glej ga zlomka. Sistemska napaka, poleg omenjenega naročila smo jih našli še cel kup čakajočih 😱.

Test “živčkov” 🙂

»Kristus….sej ne vem ali se naj razjočem, jezim, skačem v luft…«….sem se prijela za glavo, ko nama je Jernej po telefonu povedal novico. Kljub nedelji in vrvežu na plaži okoli mene, sem poiskala miren kraj in začela klicat stranke, ter se jim opravičevat v dno duše, in jim razlagat kaj se je zgodilo. Pozitivna stran tega, da me vsaj nobena ni nadrla, češ kaj jo kličem v nedeljo….in, da so vsi nekako razumeli.

Mislim…pa sej ne, da se s Primožem na trepalnice mečeva za servisiranje vsake stranke, da bi ja, čim prej spakirali paket, bili noro odzivni, pol pa dobivaš naročila in sploh veš ne da obstajajo😆….hahah resno?

Na srečo se je vse dokaj v redu izteklo. Upam no. Pač pustimo podrobnosti, da Italijani v primerjavi s Hrvati res niso najbolj gostoljubni. Ampak to je morda za kakšen drug blog.