Flexi povodec Neon - trak L

star_border star_border star_border star_border star_border
0 mnenj Napišite mnenje
Na zalogi (predviden rok dobave 1-3 delovne dni)

Flexi povodec Neon - trak L

Razpoložljive možnosti

 • 24.90€

 • Brez DDV: 20.41€

Pri Conor's Adventure smo se odločili, da v ponudbo poleg svojih produktov ponudimo tudi tiste, ki jih sami vsakodnevno uporabljamo v kombinaciji s svojimi produkti (npr. Držalo za Flexi/Puller). 

Flexi je vodilni na trgu avtomatskih povodcev, ki se ob primerni uporabi lahko izkaže kot izjemno praktičen povodec. Vašemu psu omogoča precej več svobode kot preklopen ali klasičen, krajši povodec. 

Zaradi varnostnega vidika (ob neprimerni uporabi se lahko hitreje poškodujete sebe ali druge) imamo v ponudbi zgolj povodce Flexi – trak in ne vrvice. 

Povodec Flexi – Neon je narejen iz trpežne in kakovostne plastike, ki se ne uniči zlahka. Trakovi so iz kakovostnega  poliamida (oz. nylona). Tako ohišje, kot trakovi povodca so iz neonske barve, zaradi česar, ste s psom vidni tudi na daleč.  Flexi Neon - L je primeren tudi za večje pse.

Vsi povodci so narejeni in razviti v Nemčiji, kjer v sklopu razvoju določenega modela opravijo cel kup različnih testiranj (testiranje sil, odpornost na temperature, testiranje zavornega sistema itd.)

PREDNOSTI uporabe Flexi povodca Neon - velikost L:

 • Psu nudimo več prostora za raziskovanje okolice, brez da nas neprestano cuka/vleče.
 • Udoben, sploh odziven sistem zaviranja s pritiskom na gumb
 • Ergonomsko oblikovan ročaj
 • Dolg, kakovosten trak v modernem ohišju, ki zdrži še tako močne potege
 • Neonski trak in ohišje za boljšo vidljivost psa in vodnika.
 • Primeren za večje pasme psov, do 50 kg – L(5m)

SLABOSTI uporabe Flexi povodca:

 • Manjša interakcija, nadzor nad psom – ko imate psa na razdalji 4, 5m je komunikacija preko povodca v primerjavi s krajšim povodcem precej otežena.
 • NI PRIMEREN za vajo hoje na popuščenem povodcu – Flexi povodec je neprestano napet in pes mora povleči, da ga podaljša. Nasprotno temu, česar ga želimo naučiti na klasičnem povodcu (naj ne vleče :)).
 • Povodec se lahko zaplete in NIKAKOR si ne navijajte roke okoli traku, saj se lahko ob potegu psa poškodujete!  

OPOZORILO: Svetujemo, da se z uporabo Flexija najprej spoznate in se šele potem podate na sprehod na bolj obljudeno območje. 


VELIKOST

Flexi Neon - L dolžina traku 5m:

- Primeren za večje pse do 50kg

- Teža Flexija pribl. 350g.

VZDRŽEVANJE

Povodec Flexi je odporen tako na dež, vlago kot tudi mraz. Vseeno svetujemo, da v primeru dežja raztegnete trak in ga posušite, da v notranjosti ohišja ne pride do plesni.

Mnenja

Za ta izdelek ni mnenj.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
24.90€