Conor’s Adventure Brand In The Making ❤

Conor’s Adventure Brand In The Making ❤

Četrtek, 22.10.2020, dan 136

Zadnji dnevi so noro naporni😤.

Če se ne motim sem vam enkrat že jamrala o tem, da se na trenutke počutim totalni »luzer«, ko gre za organizacijo časa…

No in, ko imaš za postorit 101 stvar (menjava računovodkinje, finalizacija spletne strani, iskanje dobavitelja, skrb za IG in FB itd.) je vse skupaj še huje. Zame so ljudje, ki skrbijo za otroke, vodijo svoje podjetje, vsak dan berejo, se izobražujejo, telovadijo pa ostane še jim dovolj časa za partnerja, res geniji na drugo potenco 😆….

No midva s Primožem še iščeva ta skriven recept kako vse spravit v en dan in na koncu ne imeti občutka, da si se vmes 2x srečal sam s seboj 😂.

Skratka…da preidem k bistvu, pred skoraj dvema mesecema sem na najino veliko veselje sporočila, da sva po mesecih gruntanja, raziskovanja in tudi testiranja končno prišla do najinega prvega fizičnega izdelka🙂. Žal se je pred tedni, ko bi moral iti le-ta v testiranje h končnim uporabnikom, zadeva malce ustavila, saj se je izkazalo, da nekako nimava najbolj zanesljivega dobavitelja. Kljub rednim sestankom in potrpežljivemu razlaganju kaj točno želiva, se je tudi končni testni izdelek  izkazal kot slabo narejen, zaradi česar na koncu sploh nismo šli v testiranje.

Naj na tem mestu razložim, kaj sploh počneva in zakaj, da bo malce bolj jasno in manj skrivnostno. Ko sva junija letos zakorakal v pasji svet, sva hitro ugotovila, da določene pasje pripomočke pogrešava, saj je ponudba na našem trgu, ko gre za šolanje psa precej »boga«. Primož se je ponovno izkazal s svojimi ročnimi spretnostmi in razvil prvi približek prototipa…no in tako se je rodila poslovna ideja😎…

…oziroma tako je blog Conor’s Adventure v določenem trenutku postal »bodoči pasji brand« 👉🏼 Conor’s Adventure 👈🏼.

Zadnje mesece torej razvijava kar nekaj pripomočkov za šolanje in trening psa, ki meniva, da bodo prišli prav vsakemu, pa najsi gre za začetnika v pasjem svetu, profesionalca, ali zgolj nekoga, ki s psom hodi na izlete v naravo.

Ampak….ker sva sama v vlogi kupca vedno izredno natančna in striktna, ko se gre za kvaliteto in uporabniško izkušnjo, nama na kraj pameti ne pade, da najin izdelek ne bo izpolnjeval vseh omenjenih kriterijev. Še več. Bodočemu kupcu želiva ponuditi resnično najin maksimum. Želiva razviti nekaj, česar pri nas še ni moč dobiti, in bo ne samo kvalitetno in uporabno, temveč seveda tudi lepo 😊. Sej vemo, da ljudje na koncu vseeno kupujejo z očmi 😋.

No…pa sva šla v iskanje novega dobavitelja. In opa….kdor išče ta najde. V soboto smo dogovorjeni za prvi sestanek in glede na videno, kaj gospodič izdeluje, tokrat res boga prosim, da sma končno na tisti pravi poti, ki (upam), da vodi do cilja (enkrat v bližnji prihodnosti😆).

p.s.: aja še to…. Sedaj po mojem res že lahko rečem, da so najini stari spletni strani šteti dnevi 😜. Juhuuu…res čiiiisto malo še in brali nas boste na (za moje pojme) res prečudoviti spletni strani. Glede na videno, bi uradna »otvoritev« morala biti nekje naslednji teden 😇. Res komaj čakam, da vam jo pokažem…sploh naslovna fotografija Conorja…je…uff… 😍