Možnost osebnega prevzema in lepa Švicarka Kanna

Možnost osebnega prevzema in lepa Švicarka Kanna

Torek, 11.5.2021, dan 337

Glavno vodilo znamke Conor’s Advetnure, poleg klasične avtentičnost in iskrenosti o čem trobim že, od vsega začetka, ko sem šele začela s pisanjem bloga…je izjemna kvaliteta oziroma biti boljši. Je pa res noro dober občutek, ko te k temu »silijo« stranke in te s svojimi idejami spodbujajo, da razvijaš nove in nove izdelke.

Definitivno ena izmed bolj posebnih strank, ki mi bo za vedno ostala v spominu, je Sebastjan s prečudovito »Švicarko« Kanno. Njemu se lahko zahvalimo, da smo po zgolj par tednih prodaje dodali nov izdelek, govorim o personalizirani ovratnici oziroma o izvezenih našitkih.

Personalizirana-izvezena ovratnica vs. personaliziran našitek?

O tem kako je vse skupaj nastalo sem sicer že pisala tukaj (Personalizirana ovratnica in obrekovanja). Če se komu ne ljubi brati vsega za nazaj, naj na hitro povzamem…. Skratka, s Primožem sva izdelavo našitkov že imela v mislih, saj je slednja zadeva v tujini izredno popularna, sploh pa uporabna. Po tem, ko naju je kontaktiral Sebastjan in povprašal o možnostih izdelave našitka Do Not Pet, pa sva se dejansko podala v »akcijo«.

Možnost modularnosti pri uporabi našitkov Kanna in Do Not Pet

Opazila sva, da pri nas sicer personalizirane-izvezene ovratnice že obstajajo, ampak slednje zna biti dostikrat nepraktično. Zakaj? Ovratnica s personaliziranim našitkom namreč omogoča dosti več modularnosti 😉.

Enkrat na ovratnici piše ime tvojega psa, drugič želiš javnosti opozoriti, da se naj tvojega psa ne dotikajo (Do Not Pet), spet tretjič, bi morda rad povedal, da imaš delovnega psa oz. psa v treningu (In Traning). Zgolj zamenjaš našitek. Če imaš na ovratnici izvezen napis/ime psa, si takšne modularnosti denimo ne moreš privoščit….no razen, če imaš več različnih ovratnic 😇.

In točno to modularnost bo v prihodnosti izkoristil tudi Sebastjan, kateremu smo izdelali dva našitka, enega personaliziranega (KANNA) v skoraj isti barvi kot je ovratnica – roza in drugega klasičnega belega z napisom Do Not Pet.

Spoznavanje novih ljudi in lepa Švicarka Kanna

Glede nato, da s Kanno živita skoraj v »sosednjem mestu« sva s Conorjem igrala poštarja in paket dostavila kar osebno. Če ne drugega je fino srečat in spoznat svoje stranke v živo, saj tako najbolj vidiš pristen odziv nad izdelki in ali je vse tako kot mora biti😊.

Čeprav smo na slovenskem tržišču že dober mesec in smo vmes imeli že kar nekaj direktne prodaje, se še kar ne morem »navaditi« izrednega navdušenja nad našimi materiali in klasičnim odzivom »Joj kako  je vaš povodec lahek in mehak«. Brez heca, v živo je do sedaj čisto vsak, ki je kupil povodec oz. ovratnico tako odreagiral. Prijeten občutek, ko vidiš, da se je vso švicanje okoli iskanje primernega in kvalitetnega materiala resnično splačalo 😎.

Obisk Kanne in Sebastjana ter prelep sončen dan smo seveda mogli izkoristit še za pasje druženje in igranje. Če odštejemo Conorjevo začetno norost in brezglavo vohanje ter vlečenje sem ter tja, se je gospodič sčasoma le umiril. No sej mu njegove »živčnosti« niti ni za zamerit, glede na prisotnost prave švicarske lepote Kanne 😊. Priznam, ena izmed lepših švicark kar sem jih videla 🙃. Še lepše je bilo kasneje videt njuno razigranost, ko sta se po travniku naganjala gor in dol. Na koncu pa sta si še privoščila hladno kopel v bližnjem potoku….kot dva zaljubljenca 😆.

Od danes naprej možnost OSEBNEGA PREVZEMA

S Sebastjanom, sva vmes debatirala o pasji opremi. Nehote je padlo tudi vprašanje kako je z osebnim prevzemom. »Pismo, samo res«, sem se prijela za glavo in se zamisla🙈. Pojma nimam zakaj nam to ni padlo prej na pamet…res dobra ideja. No…še dobro, da so naše stranke tako iskrene in polne idej 😆.

Možnost osebnega prevzema na sedežu v Divači – tudi za vikend 😉

Rečeno storjeno…od danes naprej je možno tudi pri nas v Divači izdelke kupiti, ali osebno prevzeti. Lahko pa se zgolj ustavite pri nas, pogledate, magari sprobate (na domačem poligonu za hišo – da tudi to imamo 😉) in se potem odločite 😎.

Kakor vam srce poželi, pri nas nobenega ne silimo…ni treba. Vam damo zgolj izdelke v roko in ti govorijo sami zase 😋