Podaljšan delovni vikend oddih v Mariboru

Podaljšan delovni vikend oddih v Mariboru

Ponedeljek, 28.6.2021

Za menoj, za nami so res prečudoviti dnevi, neke vrste podaljšan vikend oddih. Okej…ne bom lagala, da kar precej k temu navdušujočemu občutku pripomore dejstvo, da je za nama rekorden vikend iz vidika prodaje 😆. »Če ležiš na plaži v Wake Parku Dooplek in ti €, kar cankanjo na račun, je res težko biti slabe volje«, mi je v hecu rekel dober kolega, ko sem mu odgovorila na vprašanje kako nam gre. Ma ja…sej ima prav, res je dober občutek, pa vseeno vprašanje, koliko se ljudje res zavedajo ozadja.

Kljub temu, da je bil vikend, da sva si probala s Primožem načrtno vzeti nekaj dni off, itak da ni šlo. In ne, to ni jamranje, da me nebi kdo tako razumel. Vedno več vas je, naših zvestih kupcev, sledilcev, bralcev. In posledično je tudi več takšnih in drugačnih vprašanj. Odnos s potencialno stranko je nama s Primožem skoraj na istem nivoju prioritetne lestvice kot kvaliteta materiala, produktov. In, ko sediš na plaži v Doopleku, v telefonu pa par vprašanj tvojih potencialnih strank, se ve kdo ima prednost 😎.

In res niti najmanj mi ni težko, ne glede na uro ali dan. Kot me je naučila ena izmed boljših učiteljic marketinga pri nas v Sloveniji Katja Breznik »V svoje stranke se moraš zaljubit, moraš jih imeti resnično rad in potem je marsikaj lažje«…uff…kako je imela prav 😉.

Maturantski ples in kako izgleda žur

Glavni razlog za obisk Maribora je bil maturantski ples mojega brata Jerneja. Pismo, ko sem ga videla zrihtanega in polikanega v prečudoviti modri obleki, skoraj nisem mogla verjeti da gre za 13 let mlajšega »pubeca«, ki ga jaz pri njegovih skoraj 19ih še vedno kličem »mali« 😆. Sej ne, da je za glavo večji od mene…

Globok poklon, vsa čast vodstvu šole srednje Škofijske gimnazije. Da so v teh »čudnih« razmerah uspeli organizirati maturantski ples in maturantom omogočiti ta nepozaben dogodek v njihovem življenju, res vsa čast. Ko sem ob robu plesišča sedala in opazovala mlade, ki so se po dolgih mesecih končno zabavali in družili med seboj…mi je bilo prav toplo pri srcu 😊.

In kaj je vmes počel Conor? Glede nato, da je bil prvič sam v hiši mojih staršev, sva bila na trenutke malce na trnih, češ, kaj nas bo čakalo, ko se bomo sredi noči vrnili domov. Ampak frajer je bil, kot vedno priden.

Nov produkt in moj ljubi Maribor

Starši so se z bratom Jernejem v petek odpravili za dober teden dni na morje in slednje je bilo tudi razlog, da sva s Primožem najino bivanje v Mariboru podaljšala do ponedeljka zvečer. Že od kar pomnim sem oboževala biti sama v tej hiši v Kamnici…okej, nekaj definitivno pripomore bazen 😉 (valda, kdo pa ga ne bi imel poleti), pa nasploh ima ta hiša res svetovno energijo. Lani se spomnim sva v tem času s Primožem postavljala na noge najino prvo spletno stran in pasji blog Conor’s Adventure. Pismo, če bi nama kdo rekel, kje bova čez eno leto…. Sej ne vem, če bi ga resno jemala 😆.

V petek sva »v svet« poslala najin nov produkt 40mm ovratnico z ročajem in bila nad odzivom skoraj šokirana. Nisem si mislila, da bodo ovratnice z ročajem med vami tako zelo priljubljene….ampak super, res. Kot nenehno poudarjam, sem lahko samo hvaležna, da nam kljub naši mladosti (uradno je znamka na trgu šele slabe tri mesece) tako zelo zaupate.

Koliko vode mora spit odrasel pes?

Sobota in nedelja je bila namenjena wake-anju in pohajkovanju po Pohorju. Glede nato, da je za nami eden izmed bolj vročih vikendov, verjetno ne rabim posebej razlagat, da je izredno pomembno, da vedno, ko se kam odpravimo vzamemo s seboj tudi vodo za svojega kosmatinca (mi to rešujemo s tem). Bojda se priporoča, da bi naj odrasel pes spil nekje med 40 in 70 mililitrov vode/dan na kg (glede na tale vir). Torej najin Conor bi mogel spiti nekje med 1,4 in 2,4 litra na dan. Hmm zanimivo, na tem mestu se sprašujem, če kdo svojemu psu dejansko meri količino popite vode 🙄?

Aja, ko smo ravno pri zdravju psa. Še kar čakam odgovore vseh štirih naših zavarovalnic, tako, da še bo moglo očitno preteči kar nekaj časa, da bom uspela napisat blog/članek »Katero zavarovalnico izbrati za zavarovanje psa?«…naj zgolj namignem, da so me do sedaj najbolj nekako prepričali na Zavarovalnici Sava 😎. Več pa sledi….upam, da res kmalu.