Menu
Your Cart

Pas za hlače

Pas za hlače
Pas za hlače
Pas za hlače
Pas za hlače
Pas za hlače
Pas za hlače
Pas za hlače
20.90€

Razpoložljive možnosti

Conor's Adventure pas za hlače je narejen iz poliester traku širine 25 mm in magnetne zaponke. Na pas se lahko pripne katerakoli torbica is Conor's Adventure kolekcije.

Poliester trak zdrži visoke obremenitve, je odporen na mehanske poškodbe in UV svetlobo. Ob stiku z vodo se zmoči, vendar material (poliester) ne vpija vode, kar pomeni, da se hitro suši.

Magnetna zaponka za zapenjanje pasu je izdelana iz visoko kvalitetne plastike in nerjavečega jekla (INOX). V njej je vgrajen magnet, ki služi preprostemu zapenjanju. S pomočjo priročne zanke lahko pas tudi enostavno odpnemo. Zaponka je izdelana tako, da se je pod obremenitvijo ne da odpeti.

 

*OPOMBE:

Po naročilu je možna izdelava pasu širine 40mm.

Pas je naprodaj tudi v kompletu s Conor's Adventure pasjo torbico za priboljške.  

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
Slabo Dobro
Captcha

Kupci so izbrali tudi

Conor's Adventure pas za hlače je narejen iz poliester traku širine 25 mm in magnetne zaponke. Na pas se lahko pripne katerakoli torbica is Conor's Ad..
20.90€
  • XS/S (obseg pasu od 60 cm do 100 cm)
  • M/L (obseg pasu od 70 cm do 120 cm )
  • Pas operemo z mlačno vodo, po potrebi zdrgnemo z mehko krtačo in posušimo na zraku, v senci.

    Kaj pa, če se FIDLOCK® zaponka na pasu razmagneti?

    Glede na podatke in zagotovila nemškega podjetja FIDLOCK®, se slednje ne bi smelo zgoditi, no razen, če boste zaponko izpostavili dlje časa visokim temperaturam (pranje v pralnem stroju na več kot 60°C). Tudi slana voda po njihovih podatkih in testiranju ni problematična. Vseeno pa se absolutno priporoča, da se ob morebitnem stiku s slano vodo celoten pas oz. zaponko spere s sladko vodo.