Torbica za priboljške s pasom

star star star star star
6 mnenj Napišite mnenje
Na zalogi (predviden rok dobave 1-3 delovne dni)

Torbica za priboljške s pasom

Razpoložljive možnosti

 • 52.90€

 • Brez DDV: 43.36€

Opis - Torbica za priboljške s pasom

Komplet vsebuje Conor's Adventure pasjo torbico za priboljške in pas za hlače s FIDLOCK® zaponko.

PASJA TORBICA ZA PRIBOLJŠKE

Narejena iz trpežnega, obstojnega ter proti praskam odpornega materiala CORDURA®. V notranjosti je gladek poliester, zaradi česar se ostanki pasjih priboljškov težje zažrejo v tkanino. Oba materiala sta vodoodporna, torej ste ob morebitnem dežju ali celo nalivu lahko povsem brez skrbi.

Zapiranje je prilagodljivo s potegom na močno elastiko. Zavoljo notranje podloge, ki je narejena tako, da delno ščiti prehitro padanje priboljškov iz torbice, popolno zapiranje dostikrat niti ni potrebno.

Ob strani je aluminijasta zaponka namenjena obešanju ključev, klikerja oziroma poljubnega pripomočka.

Spredaj se nahajajo trije mrežasti žepki, eden od stranskih je pokrit z zapiralom. V mrežaste žepke je moč shraniti različne manjše pasje stvari, ali zgolj ključe, robčke in podobno.

Na dnu torbice se skriva majhen žepek za vrečke za pasje iztrebke.

Ob nakupu Conor's Adventure pasje torbice za priboljške, prejmete eno rolico vrečk za pasje iztrebke brezplačno.

Te zanima kako je potekal razvoj pasje torbice za priboljške? Preberi si na blog zapisu “Katero barvo torbice izbrati?”

PAS ZA HLAČE S FIDLOCK® MAGNETNO ZAPONKO

K torbici je priložen moden pas za hlače, ki je narejen iz poliester traku širine 25 mm ali 40mm in magnetne FIDLOCK® zaponke. Na pas se lahko pripne katerakoli torbica iz Conor's Adventure kolekcije  Aktivno s psom.

Poliester trak zdrži visoke obremenitve, je odporen na mehanske poškodbe in UV svetlobo. Ob stiku z vodo se zmoči, vendar material (poliester) ne vpija vode, kar pomeni, da se hitro suši.

Magnetna zaponka FIDLOCK® za zapenjanje pasu je izdelana iz visoko kvalitetne plastike in nerjavečega jekla (INOX). V njej je vgrajen magnet, ki služi preprostemu zapenjanju. S pomočjo priročne zanke lahko pas enostavno odpnemo. Zaponka je izdelana tako, da se je pod obremenitvijo ne da odpeti.

Izbirate lahko med dvema različnima širinama pasu, 25mm in 40mm.

Kako zapeti Conor's Adventure torbico na pas?

Torbico lahko pripnemo na kateri koli pas do širine 4 cm ali na hlače brez uporabe pasu. Princip zapenja je preprost, sploh pa učinkovit in varen.

Če poskusimo zapenjanje torbice opisati gre takole:

 • Torbico s hrbtnim delom položimo na pas.
 • Z vertikalnima trakovoma zaobjamemo pas in ju potisnemo pod horizontalni trak na torbici.
 • Vertikalni trak z gumbom zapnemo na hrbet torbice in konce obeh trakov potegnemo čez horizontalni trak (slednje deluje, kot dodatno varovalo proti odpenjanju).

Zakaj je takšno zapenjanje uporabno?

Omogoča fiksno zapeto torbico, ki je obenem dovolj fleksibilna za uporabo. Če torbico uporabljaš na navadnem pasu, jo lahko nemudoma porineš za hrbet ali jo enostavno odpneš.

Z omenjenim načinom zapenjanja želimo v prvi vrsti doseči modularnost, kar pomeni, da si vsak posameznik po svoji volji prilagaja pozicijo torbic, brez da bi bil primoran »podret« cel pas.

Vsi Conor's Adventure produkti so narejeni po istem principu, govora je o torbici za pasjo plastenko, torbici za telefon in držalu za Puller.

Glavne prednosti Conor's Adventure torbice za priboljške s pasom:

 • Močan, obstojen in vodoodporen material, trpežen na umazanijo in poškodbe.
 • Večina komponent je iz materialov, namenjeni uporabi v najzahtevnejših pogojih (alpinizem, vojska, ipd.).
 • Praktični mrežasti žepki + en pokrit žepek.
 • Žepek za vrečke za pasje iztrebke na dnu torbice + ena rolica brezplačnih vrečk.
 • V torbico lahko spravimo dnevni pasji obrok (drži nekje 500 gramov peletov)
 • Enostavno zapenjanje in odpenjanje magnetne zaponke FIDLOCK®.
 • Moderen in inovativen izgled.
 • Razvito in ročno narejeno v Sloveniji.

VELIKOST TORBICE

 • Širina odprtine 10,5 cm (dovolj široka tudi za večjo moško dlan)
 • Višina torbice 18 cm

VELIKOST PASU

 • S (obseg pasu od 60 cm do 100 cm)
 • M (obseg pasu od 70 cm do 120 cm)
 • L (obseg pasu od 80 cm do 140 cm)

Izbirate lahko med širino pasu 25mm in 40mm.

Po naročilu je možno narediti tudi večji ali manjši pas. Prav tako je možno narediti pas v ostalih barvah (enake barve kot pri 25mm ovratnicah in 40mm ovratnicah. Za barvo nas prosim kontaktirajte.

VZDRŽEVANJE

 • Pas operemo z mlačno vodo, po potrebi zdrgnemo z mehko krtačo in posušimo na zraku, v senci.
 • Ves material na torbici je pralen na 30 °C, brez centrifuge.
 • Priporočamo, da pred pranjem notranji del torbice obrnete navzven, da karabin, gumbi in plastični zategovalci ne poškodujejo pralnega stroja.
 • Sušite na zraku, v senci.

Pogosta vprašanja

Kaj pa, če se FIDLOCK® zaponka na pasu razmagneti?

Glede na podatke in zagotovila nemškega podjetja FIDLOCK®, se slednje ne bi smelo zgoditi. Razen, če boste zaponko izpostavili dlje časa visokim temperaturam (pranje v pralnem stroju na več kot 60°C). Tudi slana voda po njihovih podatkih in testiranju ni problematična. Vseeno pa se absolutno priporoča, da se ob morebitnem stiku s slano vodo celoten pas oz. zaponko spere s sladko vodo.

Ali je možno pas zamenjati za manjšega/večjega?

Seveda, v primeru, da slednji ni poškodovan, da ne kaže znakov uporabe, kadar koli zamenjamo manjšo velikost za večjo in obratno.

Ali je možno izbrati torbico za priboljške v kakšni drugi barvi?

Seveda, proti majhnemu doplačilu je možno narediti torbico tudi v kakšni drugi barvi, vendar nas je treba v tem primeru kontaktirati, da se dogovorimo za barvo.

Mnenja

Maja 03/03/2024

Tako kot ostali izdelki, je tudi torbica s pasom vrhunske kvalitete. Všeč mi je, ker ima veliko žepkov.

Marjana 22/02/2023

Izdelek izpolnjuje moja pričakovanja in bi ga vsekakor priporočala prijateljem.

Anita 21/11/2021

S torbico sem zelo zadovoljna, narejena je iz trpežnih kvalitetnih materialov (po enem mesecu je kljub vsakodnevni uporabi še vedno kot nova!), je lahka, ima uporabne žepke za malenkosti in lepo stoji na mestu. Priložen pas je enostaven za zapenjanje in odpenjanje. Definitivno priporočam.

Polona 18/08/2021

Odlična torbica za priboljške, ki je ravno prav velika za vse, kar pesjanar potrebuje na sprehodu in treningu. Izdelana je lepo, zelo kvalitetno in iz trpežnih materialov. Po kvaliteti prekaša meni do sedaj poznane "trgovinske" znamke. Žepki na torbici se lepo in dobro zapirajo in ni bojazni, da bi se na sprehodu izgubili ključi in druge drobnarije. Všeč mi je, da je plod domačega znanja in Pia z ekipo se je resnično potrudila, da je ustregla mojim željam. Priporočam nakup!

Petra 18/06/2021

Torbica,tako kot ostali izdelki, izdelana iz vrhunskih materialov, ki se v mojih očeh uvršča daleč na vrh proti ostalim izdelkom na našem,pa tudi marsikaterem tujem trgu.S pasom ali brez, zelo prilagodljiva, ne pleše okrog pasu, dovolj globoka,da gre not dovolj hrane in da hrana ne pada ven ob priklonih ali teku,čeprav ima za to tudi vrvico za zapiranje. Všeč mi je tudi,da ima veliko dodatnih žepkov,za pasje vrečke pa ločen žep na dnu,da so vedno pri roki, a dobro skrite. Sistem zapenjanja pasu, z vgrajenim magnetom, pa zmaga, tako kot pri ovratnicah. Nič več zatikanj pri zapenjanju in odpenjanju.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
52.90€