Torbica za telefon

star star star star star
5 mnenj Napišite mnenje
Na zalogi (predviden rok dobave 1-3 delovne dni)

Torbica za telefon

 • 40.90€

 • Brez DDV: 33.53€

Opis - Torbica za telefon

Conor's Adventure torbica za telefon je narejena iz trpežnega, obstojnega ter proti praskam odpornega materiala CORDURA® in močne poliesterske mrežice. Kot vsi Conor’s Adventure produkti je multifunkcijska, saj je namenjena tako shranjevanju telefona - žep za telefon, kot ostalim pasjim pripomočkom – žep iz mrežice (igračam ali povodcu, robčkom itd).

Žep za telefon

V notranjosti je narejen iz gladkega in vodoodpornega poliestra. Zapira se s pomočjo magnetnega traku prevlečenega z gumo. Slednji žep zapre in zaščiti notranjost pred vodo in umazanijo (žep za telefon je vodoodporen, ne pa vodotesen!).

Žep je uporaben za telefon oz. za vse, kar želimo zaščititi pred zunanjimi vplivi. Magnetni trak je dovolj močan, da se žep sam od sebe ne odpre. Velikost žepa je 18 cm x 10 cm.

Žep iz mrežice

Se nahaja na zunanji strani torbice in je primeren za spravljanje žogic, aportov in ostalih igrač ali osebnih pripomočkov (npr. robčki). Vanj lahko spravimo povodec, primeren pa je tudi za umazane ali mokre igrače. Tudi če se mrežica zmoči, vlaga ne bo vdrla v žep za telefon.

Žep je možno pospraviti in zmanjšati za polovico s pomočjo dveh priročnih magnetnih gumobv. Velikost žepa (ko je raztegnjen) je 21 cm x 25 cm.

Kako zapeti Conor's Adventure torbico na pas?

Torbico lahko pripnemo na kateri koli pas do širine 4 cm. Princip zapenja je preprost, sploh pa učinkovit in varen.

Če poskusimo zapenjanje torbice opisati gre takole:

 • Torbico s hrbtnim delom položimo na pas.
 • Z vertikalnima trakovoma (na torbici) zaobjamemo pas in ju potisnemo pod horizontalni trak na torbici.
 • Vertikalni trak z gumbom zapnemo na hrbet torbice in konce obeh trakov potegnemo čez horizontalni trak (slednje deluje, kot dodatno varovalo proti odpenjanju).

Zakaj je takšno zapenjanje uporabno?

Omogoča fiksno zapeto torbico, ki je obenem dovolj fleksibilna za uporabo. Če torbico uporabljaš na navadnem pasu, jo lahko nemudoma porineš za hrbet ali jo enostavno odpneš.

Z omenjenim načinom zapenjanja, želimo v prvi vrsti doseči modularnost, kar pomeni, da si vsak posameznik po svoji volji prilagaja pozicijo torbic, brez da bi bil primoran »podret« cel pas.

Vsi Conor's Adventure produkti so narejeni po istem principu, govora je o torbici za pasjo plastenko, torbici za priboljške in držalu za Puller.

Glavne prednosti Conor's Adventure torbice za telefon:

 • Vodotesen žep za telefon.
 • Praktičen mrežasti žep za igrače in povodec ter ostale drobnarije.
 • Močan, obstojen in vodoodporen material, trpežen na umazanijo in poškodbe.
 • Večina komponent torbice iz materialov, namenjeni uporabi v najzahtevnejših pogojih (alpinizem, vojska, ipd.)
 • Hitro in modularno zapenjanje na pas.
 • Razvito in ročno narejeno v Sloveniji.

VELIKOST

 • Velikost torbice s pospravljenim mrežastim žepom je 21 cm x 14 cm x 3 cm (širina, višina, debelina)
 • Velikost torbice z raztegnjenim mrežastim žepom je 21 cm x 25 cm x 2 cm (širina, višina, debelina)
 • Velikost žepa za telefon je 18 cm x 10 cm (širina, višina)

VZDRŽEVANJE

 • Ves material na torbici je pralen na 30 °C, brez centrifuge.
 • Sušite na zraku, v senci.

Pogosta vprašanja

Ali je možno izbrati torbico za telefon v kakšni drugi barvi?

Seveda, proti majhnemu doplačilu je možno narediti torbico tudi v kakšni drugi barvi, vendar nas je treba v tem primeru kontaktirati, da se dogovorimo za barvo.

Ali je torbica vodotesna?

Žep za telefon je narejen iz gladkega in vodoodpornega poliestra. Zapira se s pomočjo magnetnega traku prevlečenega z gumo. Slednji žep zapre in zaščiti notranjost pred vodo in umazanijo (žep za telefon je vodoodporen, ne pa vodotesen!).

Mnenja

Max 19/03/2023

Zelo uporabna torbica. Sicer je res za telefon, a nimam nikoli v njej telefona :) V njej imamo včasih dolgi povodec, včasih mali frizbi, včasih pa polno drečko :) Je zelo lahka, kvaliteta pa vrhunska, kot vsi vaši izdelki!

Petra Magerl 02/03/2022

Torbica je zakon. Imam jo na šolanju, noter pa od telefona, vrečke za kakce, ključe, robčke. In to vse lepo zdrži ne da bi se kaj odpiralo, trgalo ali bilo moteče. Tako, da sem jaz osebno zelo zadovoljna.

Petra 09/02/2022

Zelo uporabna in praktična torbica, ki jo imam pripeto na vašem večnamenskem pasu. Telefon je varno pospravljen v manjšem žepki, v večjem preklopnem žepu, pa imam pospravljene pasje igrače, ki so tako vedno dobesedno pri roki. Torbica je tudi zelo kvalitetna in sem prepričana, da bo zelo dolgo služila svojemu namenu.

Katja 27/01/2022

Torbica za telefon je odličen dodatek k pasu. Notri lahko poleg telefona pospravim še kup stvari, magnetno zapiranje je zakon! Kvalitetno narejeno, kot vsi ostali izdelki. Res sem navdušena in praktično ne mine sprehod brez. ☺️

Helena 09/01/2022

Torbico za telefon sem kupila kot dodatek k pasu in je odlična! Telefon je vedno pri roki, da lahko posnamem skupne trenutke z mojim štirinožnim norčkom, hkrati pa telefon hitro pospravim, saj se žepek sam zapre. Drugi, večji žepek je tudi zelo priročen, saj lahko vanj spravim sledni povodec, igrače, priboljške, robce..dejansko karkoli. Če spravim večjo stvar, se lahko razpre, lahko je pa zapet na magnetna gumbka. Po tednih uporabe lahko rečem da je torbica zelo kvalitetna in nepogrešljiva. Odličen nakup, ki bi ga priporočila vsakemu! Hvala ekipi Conor's Adventure :)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML se ne prevaja v druge jezike, ki so na voljo na strani!
    Slabo           Dobro
40.90€